Un turist-paparazzo e convins ca a fotografiat-o pe Moni la Monte Carlo: “Mi s-a parut ca e gravida”

Publicat: 06/09/2011 | 00:00
Un turist roman aflat, in urma cu o saptamana, in vacanta cu sotia si fata lui la Monte Carlo, in Monaco, a trait, pret de cateva minute, ca un veritabil paparazzo, dupa ce fiica sa i-a aratat pe strada o femeie despre care baga mana-n foc ca e Monica Gabor, ex-Columbeanu.

Cititorul CANCAN a pus imediat mana pe aparatul de fotografiat si a pozat-o pe tanara, convins fiind la randu-i ca o are in bataia obiectivului pe celebra Moni. Un argument in plus pentru identitatea “tintei” a fost, fara doar si poate, insotitorul acesteia: un asiatic mai mic de inaltime decat doamna, care ii urmarea atent acesteia fiecare miscare. Cum idila lui Moni cu un chinez, dezvaluita in premiera de revista Ciao!, era arhicunoscuta, prezenta barbatului cu ochii mici l-a inflacarat pe romanul nostru care a pornit intr-o adevarata urmarire a femeii.

Prin preajma nu se afla si iubitul chinez al Monicai, dar acesta parea sa aiba un reprezentant de baza in asiaticul intre doua varste care nu o scapa din priviri. Din gesturile acestuia se putea deduce ca barbatul ar fi un bodyguard sau o persoana de incredere a iubitului modelului, care avea ca misiune protejarea fostei doamne Columbeanu. “Era destinsa, dar impresia mea a fost ca incerca sa nu iasa prea mult in evidenta. M-am intalnit de mai multe ori cu ea pe strada sau la cafenea, am vazut-o in magazine, insa niciodata nu era singura, ci insotita de un barbat asiatic mai in varsta ca ea. Din gesturile sale, din faptul ca de cate ori se oprea undeva acesta statea in spatele ei si se uita atent in stanga si in dreapta, cred ca barbatul era un fel de bodyguard. Era foarte atent, foarte serios, studia non-stop toate persoanele care se apropiau de fosta sotie a lui Irinel”, a declarat turistul pentru CANCAN.

Tanara nu a ratat nici ocazia de a manca la Cafe de Paris, unul dintre cele mai apreciate localuri din Monte Carlo, oras cunoscut ca “raiul miliardarilor”. “Dupa ce s-a asezat la masa, barbatul care o insotea, mergand mereu in urma ei, a facut acelasi lucru, uitandu-se atent la clientii care se aflau pe terasa. Dupa aproximativ 40 de minute, cei doi au plecat de la Cafe de Paris, reluandu-si plimbarea prin oras. Dupa ce a parasit localul a intrat in cateva magazine, s-a oprit pret de un minut in fata unui hotel, apoi si-a continuat plimbarea sub ochii atenti ai asiaticului. E drept ca Moni arata cam ciudat. Era imbarcata anapoda si mi s-a parut ca a pus cateva kilograme. Chiar m-am gandit ca ar putea fi gravida”, a mai spus cel care a vazut-o pe Moni la Monte Carlo.

Razboiul Columbenilor continua! Amandoi vor custodia permanenta a Irinei

Citește și...