Una dintre cele mai frumoase actrițe japoneze și-a pus capăt zilelor. Celebra Sei Ashina a fost găsită moartă în apartamentul său

Publicat: 16/09/2020 | 12:46
Una dintre cele mai frumoase actrițe japoneze și-a pus capăt zilelor. Celebra Sei Ashina a fost găsită moartă în apartamentul său

Actrița japoneză Sei Ashina a fost găsită moartă în apartamentul său din Tokyo pe 14 septembrie. Fratele său a fost cel care a găsit-o fără viață în locuința sa, conform The Sun.

Decesul Ashinei, 36 de ani, a fost confirmat de compania sa de management, dar și de poliția din Tokyo.

Actrița a devenit celebră international pentru trolul interpretat în filmul „Silk”, alături de Keira Knightley și Michael Pitt, în 2007.

Nu se știe de ce s-a sinucis

Până acum, nu este clar de ce Ashina a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Frumoasa actriță nu a lăsat niciun bilet de adio în urma sa.

De asemenea, reprezentanții săi au spus că situația este sub investigație și fac un apel în presă să respecte durerea familiei și să evite întrebările.

Succesul lui Sei Ashina

Ashina, al cărei nume real era Igarashi Aya, s-a născut în 1983 și a crescut în Fukushima.

După ce s-a mutat în Tokyo când era doar o adolescentă, Ashina a început o carieră ca model.

Debutul ei în actorie, pe ecran, a venit în seria de dramă din 2002 „Tokyo Broadcast System A Tale Of Happiness” (Shiawase no Shippo).

În urma mai multor proiecte de film și televiziune, ea a obținut cel mai înalt rol al său în „Silk”, o adaptare a romanului cu același nume al autorului italian Alessandro Baricco.

Ashina a fost, de asemenea, o actriță celebră,populară și a fost numită personajul principal în serialul american Revenge, care a rulat pe ABC timp de patru sezoane în perioada 2011-2015.

Actrița Sei Ashina și-a pus capăt zilelor la 36 de ani