Una dintre cele mai sexy femei din Campionatul Mondial de Enduro va fi la Buzau intre 14-16 iunie!

Publicat: 02/06/2013 | 00:00
Una dintre cele mai sexy femei din Campionatul Mondial de Enduro va fi la Buzau intre 14-16 iunie!

Laia Sanz atrage din toate punctele de vedere! Este unul dintre cei mai cunoscuti piloti de sex feminin de enduro din lume, apreciata atat pentru rezultatele ei, dar si pentru frumusetea sa. Tanara va participa la etapa Campionatului Mondial de la Buzau.

Laia Sanz va participa la campionatul mondial de enduro d ela Buzau
Laia Sanz va participa la campionatul mondial de enduro d ela Buzau

Laia Sanz (27 de ani)are in palmares 12 titluri de Campioana Mondiala de Trial, 10 titluri de campioana Europeana de Trial, este campioana mondiala en-titre de Enduro, are sase titluri de campioana in Trialul Natiunilor si cel mai important, este tripla castigatoare a Raliului Dakar in 2011, 2012 si 2013.

La patru ani a furat motocicleta fratelui
La patru ani a furat motocicleta fratelui

Ea a interactionat prima data cu o motocicleta la varsta de doi ani, cand tatal ei a plimbat-o pentru prima oara. Apoi a inceput sa fure de acasa bicicleta surorii ei mai mari si sa mearga pe doua roti, chiar daca avea numai patru ani. Tot la patru ani, tanara a furat motorul fratelui, un Cota 25, si s-a plimbat cu el, fara ajutorul cuiva. La sapte ani a participat la prima cursa pe doua roti, iar la 12 ani la primul Campionat Mondial.

Laia este tripla castigatoare a Raliului Dakar in 2011, 2012 si 2013
Laia este tripla castigatoare a Raliului Dakar in 2011, 2012 si 2013

De asemenea, in 1998 a devenit cel mai tanar Campion European, concurand in mare parte numai cu barbati.
Laia poate trai din sport foarte bine, dar isi recompenseaza foarte bine staff-ul si ramane cu o suma modesta. Deplasarile o costa in jur de 70.000 euro pe an.

Laia Sanz
Laia Sanz

Visul ei este sa ajunga Campioana Olimpica. Fiind un sport dominat de barbati, ea este foarte ambitioasa si vrea sa demonstreze in fiecare zi ca poate concura cu acestia si ca poate fi mai buna.

Tanara nu prea ii agreeaza pe fotbalisti. Spune despre ei ca au castiguri mult prea mari in raport cu munca lor si in plus, dupa ce uneori pierd meciuri, merg la petreceri, se imbata si pe deasupra li se ofera prima pentru a fi motivati dupa infrangeri. Frumoasa spaniola originara din Catalunia este indragostita de un an si jumatate de un italian si desi este o relatie la distanta se inteleg foarte bine.
Laia Sanz este favorita numarul unu la proba feminina a etapei Campionatului Mondial de Enduro, organizat pentru a doua oara in Romania, la Buzau. Astfel, Romania a intrat intr-un grup select de tarilor organizatoare de Etapa de Campionat Mondial de Enduro, alaturi de Spania, Portugalia, Italia, Turcia, Grecia, Andorra şi Franţa.

Laia Sanz
Laia Sanz

Etapa de Campionat Mondial va avea cartierul general in Piata Dacia din centrul Buzaului. Acolo va fi padock-ul, centrul de presa, secretariatul concursul si zona de start/sosire. Pe 13 iunie va avea loc sosirea si inregistrarea concurentilor. Vineri vor avea loc antrenamentele si proba cronometrata Super Speciala, cea mai spectaculoasa parte a concursului. Pe 15 si 16 iunie, sportivii vor parcurge patru ture a cate 60 km in fiecare zi. La finalul fiecarei zile se va organiza in Piata Dacia din centrul Buzaului festivitatea de premiere la fiecare clasa.
Organizatorul cursei este Clubul Sportiv Extreme Adventure Buzau, alaturi de partenerii traditionali, Primaria Buzau, Consiliul Judetean Buzau şi Federatia Romana de Motociclism, avand totodata suportul Ministerului Tineretului si Sportului. (A.S.)(Sursa foto facebook, laiasanz.com, motoblog.it, twitter.com/peroendurotour)

La campionatul mondial veti avea cu siguranta ce vedea
La campionatul mondial veti avea cu siguranta ce vedea

banner simona

Citește și...