Va fi din nou “Party in Transilvania!” Cunoscutul cantaret al anilor ’90 Marius Dragomir se insoara din nou la 45 de ani

Publicat: 24/06/2014 | 12:09

Se iubesc de 12 ani, iar acum s-au decis sa-si oficializeze relatia. Marius Dragomir si iubita lui, Nicoleta, se pregatesc de nunta. Au programat-o in toamna, dar planurile le pot fi date peste cap dintr-un motiv incredibil: nu si-au gasit inca nasi.

Marius Dragomir si iubita lui, Nicoleta, de profesie hair-stylist, sunt impreuna de 12 ani. Relatia lor a rezistat si fara ca ei sa mearga in fata ofiterului Starii Civile, dar acum s-au hotarat sa devina o familie cu acte in regula. Cei doi si-au planificat sa se casatoreasca in toamna. Nu stiu inca daca vor face nunta in septembrie sau octombrie, asta pentru ca se confrunta cu o problema la care nu se asteptau: nu si-au gasit inca nasi care sa-i cunune. Motivul? Nu vor ca viitorii lor parinti spirituali sa fie prezenti in viata lor doar simbolic.

Marius Dragomir si Nicoleta vor sa faca nunta in septembrie sau in octombrie, in functie de cat de repede isi vor gasi nasi
Marius Dragomir si Nicoleta vor sa faca nunta in septembrie sau in octombrie, in functie de cat de repede isi vor gasi nasi

“Trebuie sa fie niste oameni inimosi, sa ne sprijine ca si cuplu, iar noi, la randul nostru, sa ii spijinim pe ei si, nu in ultimul rand, trebuie sa imi iubeasca muzica. Nu vrem niste nasi de complezenta”, ne-a spus Marius Dragomir. Aproape toate detaliile nuntii au fost puse la punct, doar nasii mai lipsesc. “Exista deja un desfasurator. Nunta o vom face la Brasov, unde si locuim. Va fi ceva intim, nu vrem sa facem un balci din nunta noastra”, ne-a mai spus Marius Dragomir, care are 45 de ani. Artistul are noutati nu doar in viata privata, ci si in cea profesionala. Vrea sa readuca in atentia publicului hitul care l-a consacrat in anul 1995, “Party in Transilvania”.

Cei doi formeaza un cuplu de 12 ani
Cei doi formeaza un cuplu de 12 ani

“Piesa nu a avut niciodata un videoclip si vreau sa ii fac. La vremea aceea, s-a vandut in 1.800.000 exemplare pe acte si inca 2 milioane piratate. Am primit atunci discul de aur”, ne-a spus artistul, care intentioneaza sa scoata si un “best of” al pieselor etno-dance care i-au adus popularitatea. In ultima vreme, Marius Dragomir a compus muzica de film pentru productii straine, dar nu numai. El a facut o piesa pop-rock, intitulata “Allright, allright”, care se afla in promovare.
 

Are doi copii din casnicia cu Nadia
Marius Dragomir a mai fost casatorit o data, cu Nadia, femeia care i-a daruit doi copii. Ei au divortat in urma cu 12 ani. Relatiile dintre ei sunt tensionate si in ziua de azi. In timp ce artistul isi acuza fosta sotie ca nu-l lasa sa-si vada copiii, aceasta spune ca nu i-a interzis nicio clipa asa ceva si ca e doar vina lui daca nu a pastrat legatura cu cei mici.

Desi au divortat de foarte multi ani, relatia dintre Marius si Nadia, fosta lui sotie, este inca tensionata
Desi au divortat de foarte multi ani, relatia dintre Marius si Nadia, fosta lui sotie, este inca tensionata

„Exista o sentinta judecatoreasca, eu nu pot să il impiedic sa vadă copiii. Nu e la mica intelegere. Dupa cat m-a ranit Marius, nu pot să spun ca mi-as fi dorit sa ramana in contact cu copiii, dar nu l-am impiedicat niciodata. Copiii nu il cunosc pentru că nu au avut cu el o legătura permanenta, de asta sunt timorati”, a afirmat, la o emisiune tv, fosta sotie a lui Marius Dragomir.
Claudia Voicu

CITESTE SI:

Scandal de proportii intre Marius Dragomir si fosta sotie: „M-a tratat ca pe un fraier” / „E vina lui ca a ajuns asa”

Divorţul de Nadia l-a îmbolnăvit! Inima lui Marius Dragomir a cedat de la atâta tristeţe!

 

Citește și...