Va mai amintiti de cea care a cantat „Ploaia” cu Papa Jr? Moni-k rupe tacerea: „Nu trebuia sa scot piesa cu Puya si sa pozez sexy”

Publicat: 30/01/2014 | 00:41

In anul 2003, Moni-k facea furori alaturi de Papa Jr, iar colaborarea cu Puya i-a adus imediat succesul. Cu toate acestea, a decis sa se retraga de pe scena muzicala si, pana acum, nimeni nu a aflat de ce. Artista a rupt tacerea pentru CANCAN.ro.

Moni-k a devenit cunoscuta in urma cu 11 ani, atunci cand a facut duet cu Papa Jr. pe melodiile „Ai sa-ntelegi” si „Ploaia”, iar vocea ei speciala i-a adus imediat zeci de mii de fani. Si-a continuat cariera pe cont propriu si a lansat „Shot dupa Shot”, alaturi de Puya, dar apoi a decis sa faca un pas in spate, din lumina reflectoarelor.

Moni-k a cantat cinci ani alaturi de trupa Provincialii sursa: arhiva personala
Moni-k a cantat cinci ani alaturi de trupa Provincialii sursa: arhiva personala

Dupa opt ani de tacere, artista a marturisit pentru CANCAN.ro ca regreta foarte multe lucruri din cariera ei si ca de acum este hotarata sa „nu mai faca compromisuri”. 

Moni-k si-a gasit din nou fericirea, in bratele unui actor originar din Ploiesti sursa: Bebe Enache
Moni-k si-a gasit din nou fericirea, in bratele unui actor originar din Ploiesti sursa: Bebe Enache

CITESTE SI

Sa fie cea mai tare revenire in muzica? Au cantat cea mai frumoasa piesa de dragoste a anilor 2000, iar acum..

Regreta ca a pozat in „femeia sexy”

„Fiecare om face greseli si am facut si eu destule in cariera mea. Am fost luata de val si i-am ascultat pe cei care imi spuneam ca asa trebuie, asa e bine pentru mine, sa fiu sexy si sa pozez nu stiu cum. Am facut compromisuri pentru ca eram mica. Dar s-a terminat. Nu mai sunt un copil disperat dupa bani si nici o pustoaica dornica de afirmare.

In videoclipul piesei
In videoclipul piesei „Shot dupa Shot”, Moni-k aparea in ipostaza unei femei sexy, blonda despre care spune acum ca o regreta sursa: arhiva personala

Nu trebuia niciodata sa scot ‘Shot dupa Shot’ (nr. piesa cu Puya) sau sa apar blonda si sa pozez in ipostaza de femeie sexy. Lucrurile astea nu ma reprezinta, am gresit foarte mult atunci. Eu fac parte dintre cantaretele cu c…e”, a declarat Moni-k, pentru CANCAN.ro.

Artista a colaborat foarte bine cu Ionut, liderul trupei Provincialii sursa: Studio Alb
Artista a colaborat foarte bine cu Ionut, liderul trupei Provincialii sursa: Studio Alb

Lucreaza la un album solo

Cantareata ne-a dezvaluit si ce a facut in toti anii acestia, de cand publicul nu a mai stiut nimic de ea. In ultimii cinci ani a colaborat cu trupa Provincialii, dar a evitat sa mai apara la emisiuni TV sau sa ofere interviuri. Intre timp, a renuntat si la acestia, iar acum isi investeste toate resursele intr-un album.

Moni-k a fost blonda si sexy, insa acum regreta sursa: arhiva personala
Moni-k a fost blonda si sexy, insa acum regreta sursa: arhiva personala

„Mai bine de cinci ani am cantat cu Provincialii si a fost foarte frumos. Eu nu trebuia sa fac mai mult decat sa cant, ceea ce era minunat pentru ca asta iubesc. Insa, in viata nu trebuie sa fii prea comod. Acum am incheiat colaborarea cu ei si lucrez la un album, cu niste profesionisti de la Chisinau. Am avut ultima cantare cu ei chiar sambata seara”, ne-a spus aceasta.

Moni-k, alaturi de Ionut Ungureanu sursa: studio alb
Moni-k, alaturi de Ionut Ungureanu sursa: studio alb

 

Face muzica din clasa intai

Moni-k este una dintre artistele „scolite” din Romania. Cantareata studiaza muzica inca din clasa intai si a urmat cu sfintenie cursuri de pian si vioara. Cand a trebuit sa dea admiterea la facultate, a ales insa Dreptul, pe care l-a si terminat intre timp. Anul trecut a intrat la Conservator, dar a renuntat dupa un semestru.

Si in clipul
Si in clipul „Ai sa-ntelegi”, Moni-k era tot blonda sursa: youtube.com

„Nu mai sunt un copil disperat dupa bani si nici o pustoaica dornica de afirmare. Nu trebuia niciodata sa scot ‘Shot dupa Shot’ (nr. piesa cu Puya) sau sa apar blonda si sa pozez in ipostaza de femeie sexy. Lucrurile astea nu ma reprezinta, am gresit foarte mult atunci. Eu fac parte dintre cantaretele cu c…e”. Moni-k

Aiana Dinu

 

Citește și...