Vaduva lui Serban Georgescu nu-si mai ascunde noul iubit! La 7 ani de la moartea compozitorului, radiaza de fericire

Publicat: 03/05/2014 | 11:53
Vaduva lui Serban Georgescu nu-si mai ascunde noul iubit! La 7 ani de la moartea compozitorului, radiaza de fericire

Dupa ce s-a despartit de Mihai, cel cu care trebuia sa se casatoreasca, Eniko Georgescu a evitat sa isi expuna noul iubit. Cu toate acestea, vaduva marelui compozitor nu a mai rezistat si le-a aratat tuturor cat este de fericita.

Cu toate ca a trecut prin clipe groaznice atunci cand l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko a incercat sa se ridice din suferinta si sa invete sa iubeasca din nou. I-a fost greu, pentru ca asa cum declara chiar ea, dupa marele compozitor e greu sa iti gasesti pe cineva care sa te multumeasca, ridicase prea sus stacheta.

Eniko Georgescu

Intr-un final, a reusit sa il cunoasca pe Mihai cu care trebuia chiar sa se casatoreasca atunci cand se implineau 7 ani de la moartea primului ei sot. N-a fost sa fie, dragostea n-a mai tinut pana in acea clipa, asa ca Eniko si-a gasit un alt barbat care sa o implineasca.

Eniko Georgescu

Surprinsa la inceputul acestui an alaturi de el, Eniko n-a dorit sa dea prea multe detalii si nici nu au mai aparut public de atunci. Recent, insa, femeia a aratat cat de fericita este alaturi de barbatul din viata ei.

Eniko Georgescu

“Love”, scrie Eniko in descrierea imaginilor care ii surprind pe cei doi intr-un lan de rapita. Iubirea lor intr-o mare galbena de flori a trezit simpatia prietenilor virtuali. “Traiasca rapita…. si bineinteles dragostea… Te pup!”, “Perfect!”, “Frumos”, “Bravo, Eni!”, au scris cativa.

____

CITESTE SI:

Eniko Georgescu iubeste din nou! Alesul e altul decat cel cu care urma sa se casatoreasca…anul trecut!

Eniko s-a saturat sa fie numita „vaduva lui Serban Georgescu”: „Am si eu o meserie, sunt si eu actrita”

____

A murit iubind-o pe Madalina

Chiar daca a fost foarte fericita alaturi de Serban Georgescu si a fost singura care i-a daruit acestuia un copil, Eniko recunoaste ca sotul ei a murit iubind-o pe Madalina Manole.

Eniko Georgescu

“A murit iubind-o pe Madalina, iar in timpul vietii m-a facut zi de zi sa simt, sa traiesc sentimentele pe care le avea”, spunea Eniko la doi ani dupa moartea compozitorului.

R.O.
 

Citește și...