Valentina Pelinel a născut! Cristi Borcea, de 9 ori tătic

Publicat: 01/03/2019 | 09:57

Astăzi, pe 1 martie 2019, Valentina Pelinel a primit cele mai frumoase mărțișoare din viața ei. Vedeta a născut gemenele pe care le are cu soțul ei, au declarat surse din spitalul ales de mămică în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Odată cu venirea pe lume a micuțelor, Cristi Borcea a devenit a opta, respectiv a noua oară tătic.

Citește și: Prima poză postată de Valentina Pelinel din spital, după ce a născut

Valentina Pelinel a devenit mamă din nou

În vârstă de 38 de ani, Valentina Peline a născut gemene azi, în prima zi de primăvară din punct de vedere calendaristic. Vestea fericită a venit din partea unor surse din unitatea spitalicească unde s-au petrecut minunile, care au oferit informația în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Micuțele prințese pe care vedeta i le-a dăruit lui Cristi Borcea au venit pe lume într-o clinică privată din București și ele se simt bine; la fel și mămica lor. Fostul model mai are un copil cu Cristi Borcea: Milan are 2 ani și opt luni.

Citește și: EXCLUSIV! Ce note au primit la naștere gemenele aduse pe lume de Valentina Pelinel astăzi

Cunoscutul afacerist are nouă copii cu femeile care i-au devenit soții. În iulie 2015, Alina, partenera de viață de atunci a lui Cristi Borcea, i-a făcut o fetiţă, al doilea copil al cuplului. El a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 şi până în 2011, cu care are trei copii.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au ales numele pentru gemene

“(…) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”, a declarat Valentina Pelinel în urmă cu câteva săptămâni într-o emisiune de la Antena Stars.

Citește și: Valentina Pelinel are o soră secretă! Lavinia este frumoasă şi are gemene

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Citește și...