Vecinii din serialul „La Bloc” s-au reunit la CanCan Tv! Uite cat de mult s-au schimbat

Publicat: 28/03/2013 | 23:07

Vecinii din serialul "La Bloc" s-au reunit in platoul emisiunii CanCan TV, emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 22:00, la Acasa TV.

In aceasta seara, actorii serialului “La bloc” au avut sedinta de scara in platoul Cancan Tv. Lili Jurca, Nelu Curca, Bela, Costel, Americanu`, Nea Popa, Mimi si restul vecinilor din serial s-au reunit pentru prima data dupa foarte multa vreme.

Vecinii din serialul

Protagonistii celebrului serial si-au amintit cu placere de aceasta perioada frumoasa din viata lor si au povestit cateva intamplari amuzante care s-au petrecut in acele timpuri.

Vecinii din serialul

Mariana Danescu, Lili din serialul La bloc de pe Pro TV, si-a amintit o intamplare petrecuta intr-un mall din Capitala: „Am fost intr-un mall si inaintea noastra a fost Mostenescu cu sotia inainte. Cineva a venit atunci la mine si mi-a spus ca „Doamna, a trecut mai devreme pe aici sotul dumneavoastra cu sotia”, isi aminteste Mimi.

Vecinii din serialul

Mai mult, Dragos Mostenescu spune ca au petrecut foarte mult timp impreuna si chiar au dormit pe platourile de filmare.

Vecinii din serialul

„Timp de 6-7 ani de zile am mancat impreuna chiar am si dormit. Ne schimbam impreuna. Faceam aceste filmari cu placere”, a declarat Dragos Mostenescu la CanCan Tv.

Vecinii din serialul

Actorul Mihai Coada, cel care il interpreta pe Nelu Curca, a facut lumina dupa ce s-a speculat ca s-ar fi calugarit.

„Eu merg la slujbele de duminica si la sarbatorile mari la manastire. Si acolo suntem imbracati in rasa, noi, cei de la cor, suntem vreo 7 insi care suntem in corul Horevma. Vreo 3 ani de zile, un redactor de la „Lumea credintei” s-a tinut dupa mine sa-i acord un interviu, dar l-am refuzat de fiecare data. Neavand spatiu pentru un material, el a cerut binecuvantare de la duhovnicul meu sa-mi ia un interviu, fara stirea mea. A venit direct acasa la mine si mi-a spus ca are binecuvantarea duhovnicului. N-am avut ce face. Cine nu a citit articolul, a tras concluzia ca, dupa poza si dupa titlu, m-am calugarit”, a povestit actorul Mihai Coada.

Vecinii din serialul

Ionut Chiperi