Vedeta Antenei 1 mai are 3 zile şi naşte! Graviduţa Alina Puşcaş, fără pic de machiaj, la mall!

Publicat: 21/10/2016 | 00:00

Acum doar câteva zile vă povesteam că e o perioadă destul de agitată pentru familia Alinei Puşcaş. Iubitul prezentatoarei TV plănuia aşa cum se cuvine viitorul lor, când căuta o locuinţă mai spaţioasă. Noi am aflat şi motivul pentru care acesta era atât de grăbit.

Cum în ultimele luni barza a trecut pe la multe dintre vedetele de la noi, iată că a venit şi rândul Alinei Puşcaş. Mult aşteptatul moment fericit se va petrece peste doar trei zile. Ceea ce înseamnă că cel mai probabil vedeta TV deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, pentru că o va aduce pe lume pe fetiţa ei în această duminică.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe fericiţii viitori părinţi într-un centru comercial din nordul Capitalei. Aceştia au mers până acolo probabil pentru a cumpăra cele necesare pentru micuţa lor. În respectiva plimbare pe care au făcut-o miercuri, Mihai Stoenescu a decis să îi facă un cadou iubitei sale.

Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri au intrat într-un magazin de bijuterii. După ce a privit mai multe lănţişoare cu pandantiv, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva“ l-a ales pe cel potrivit. L-a probat în jurul gâtului, s-a privit într-o oglindă şi a fost mulţumită de alegere. Cât a făcut toate acestea, toată lumea a putut observa că ea nu purta nici un pic de machiaj. Pe tenul ei nu se observa nici măcar o urmă de fond de ten sau pudră. Dacă e să ne întrebaţi pe noi, apariţia naturală a acesteia a coincis şi cu faptul că în curând va naşte. Cel mai probabil doreşte să se ferească cât poate de mult de chimicalele care i-ar putea afecta în vreun fel sarcina.

Alina Puşcaş nu purta nici măcar un pic de machiaj
Alina Puşcaş nu purta nici măcar un pic de machiaj

Prezentatoarea TV este deja mămica unui băieţel care abia a făcut un an, iar iubitul acesteia, medicul stomatolog Mihai Stoenescu şi-a dorit foarte mult ca micuţul lor să aibă cât mai curând un frăţior sau o surioară. Cum această minune s-a întâmplat relativ rapid, cei doi nici nu apucaseră să organizeze botezul micuţului Alexandru, atunci când au primit vestea cea mare, că urmează să vină pe lume şi o fetiţă.

Citește și...