Vedeta TV fara inhibitii. O vezi in fiecare seara pe micile ecrane, dar niciodata asa! Si-a dat sutienul jos in fata unor barbati!

Publicat: 09/12/2013 | 18:10
Vedeta TV fara inhibitii. O vezi in fiecare seara pe micile ecrane, dar niciodata asa! Si-a dat sutienul jos in fata unor barbati!

Un sutien care aluneca usor. Un gest specific noptilor de amor. Dar nu numai in dormitor, ci si in club, asa cum s-a intamplat in cazul protagonistei imaginilor noastre, care uita de orice inhibitii cand vine vorba de avantaje... materiale.

Imaginea pe care o transmit multe dintre divele ce apar pe micile ecrane e uneori distorsionata.

Multe dintre fetele care se uita seara de seara la ce fac acestea la televizor isi doresc sa ajunga in locul lor si isi imagineaza ca viata de star e una sclipitoare.

Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple, viata multora dintre starlete e ceva mai complicata, iar fetele ascund multe secrete pe care noi reusim sa le dam in vileag.

De exemplu, protagonista imaginilor noastre, una dintre vedetele TV care seara de seara apare pe micile ecrane, a renuntat la sutien, intr-un club plin de barbati, sub ochii si mainile acestora!

Totul, pe ritmuri de manele, total dezinhibata si relaxata, fara sa se gandeasca, vreodata, ca nebuniile nocturne vor avea sa o coste destul de mult.

VEZI UN VIDEO INCENDIAR si afla despre cine e vorba in aceasta seara, de la ora 22.00, numai pe www.CANCAN.ro!

 

Citește și...