Velea i-a dat lovitura de gratie lui Axinte! Saptamana trecuta s-au luat la bataie, iar acum solistul a decis sa…

Publicat: 30/06/2014 | 00:28

Cunoscut drept cel mai mare tepar din showbiz, lui Axinte a cam inceput sa i se infunde, dupa ce Velea a avut curaj sa-l infrunte, cerandu-si drepturile. Sambata trecuta, cei doi s-au luat la bataie inainte ca artistul sa urce pe scena, iar acum

Dupa o perioada de cativa ani in care a stat in linia a doua a showbiz-ului, ocupandu-se mai mult de evenimente de mica anvergura, in orase mici, de nunti si de botezuri, iata ca Axinte a incercat sa rupa gura targului, in sezonul estival, cu un turneu national.

Axinte adora vacantele exotice si bifeaza in fiecare an cel putin doua
Axinte adora vacantele exotice si bifeaza in fiecare an cel putin doua

Dupa numai doua weekenduri de spectacole, insa, Alex Velea, vedeta cap de afis a evenimentului, s-a revoltat din cauza ca nu si-a primit banii, intre el si impresar iscandu-se un adevarat scandal.


Velea s-a razbunat pe Axinte intr-un mod crunt

 

Velea s-a infuriat rau cand a vazut ca Axinte nu are de gand sa ii dea onorariul, pentru spectacole
Velea s-a infuriat rau cand a vazut ca Axinte nu are de gand sa ii dea onorariul, pentru spectacole

A fost nevoie de interventia Politiei, pentru ca spiritele sa se calmeze, insa repercusiunile, pentru Florin Petrescu, au fost unele colosale: Alex Velea si Whats’ Up si-au luat talpasita, Velea urmandu-l pe colegul lui in turneul lui Marius Gavrila, Mix Music Evo, principalul concurent al lui Axinte pe piata evenimentelor: “Cu noi a fost ok, ne-am luat banii pentru cele doua concerte. Ce-i drept, cu o oarecare intarziere, dar in cele din urma a fost bine. Insa noi, toti artistii care lucreaza cu Lucian Mitrea, suntem solidari. Si pentru ce i s-a intamplat lui Velea, am decis sa ne retragem. Acum incercam sa acoperim golurile si sa gasim alte concerte in locul celor pe care ar fi trebuim sa le avem cu Axinte”, a declarat Simina, iubita si managerul lui What’s Up, pentru CANCAN.ro.

What's Up l-a urmat pe Velea si a decis sa paraseasca turneul lui Axinte
What’s Up l-a urmat pe Velea si a decis sa paraseasca turneul lui Axinte

Insa Velea nu a stat degeaba, prea mult timp, si a acceptat imediat oferta lui Marius Gavrila, astfel ca nici macar nu poate spune ca a avut vreo pierdere financiara colosala.

 

 CITESTE SI:
 

Artisti de calibru il acuza de super-tepe, dar el isi duce viata ca sultanii! Ce avere fabuloasa are Axinte din Vacanta Mare!

Incredibil cate tepe a dat Axinte! Balanca si Lesko au de luat bani grei de la el! Vezi cum l-a pedepsit sotul Andreei Banica

 

Axinte se scalda in lux

Axinte isi rasfata sotia cum stie el mai bine
Axinte isi rasfata sotia cum stie el mai bine

Apartament intr-un complex residential din Capitala evaluat la aproximativ 250.000 de euro, masini luxoase cumparate anul acesta, apartament de vacanta la Mamaia, vacante exotice pe timpul iernii, sofer la scara si accesorii foarte scumpe, cam asa isi duc traiul zilnic, Axinte si sotia lui. “Aici sunt banii dumneavoastra”, vorba lui Dan Teodorescu de la trupa Taxi, ar putea spune multi dintre artistii care au colaborat cu Florin Petrescu.
 

Dana Enache

Citește și...