Veste extraordinara pentru Antonia, dupa ce a nascut! Are doi copii, insa iubita lui Velea apare in topul celor mai frumoase femei

Publicat: 09/01/2015 | 16:28
Veste extraordinara pentru Antonia, dupa ce a nascut! Are doi copii, insa iubita lui Velea apare in topul celor mai frumoase femei

Chiar daca a trait o buna perioada din viata ei in America, Antonia ne reprezinta cu mandrie in cele mai tari topuri din lume. Are doi copii, insa cantareata este apreciata ca facand parte din cele mai frumoase 100 de femei din lume.

Fie ca vorbesti de Madalina Ghenea, Catrinel Menghia sau Monica Barladeanu, un lucru este clar: strainii nu au decat cuvinte de lauda pentru romancele noastre. De curand, s-a alaturat si Antonia reprezentantelor sexului frumos care ne duc faima peste hotare.

antonia

Potrivit publicatiei TC CANDLER, care prezinta de peste 25 de ani topul celor mai frumoase femei de pe planeta, Antonia este una dintre ele. Trasaturile cantaretei nu au trecut neobservate pentru realizatorii ierarhiei, asa ca artista noastra ocupa un binemeritat loc 88, alaturi de nume mari precum Scarlett Johansson, Mila Kunis, Selena Gomez, Monica Belucci, Cara Delevingne şi Natalie Portman.

Antonia

In acest top, pozitia fruntasa o ocupa tot o cantareata. Este vorba despre NANA, una dintre componentele grupului K-POP din Coreea de Sud.

R.O.