Veste incredibila pentru „Lord”! Jean Padureanu va fi eliberat! Cand se va intampla

Publicat: 09/01/2015 | 08:28
Veste incredibila pentru „Lord”! Jean Padureanu va fi eliberat! Cand se va intampla

Jean Padureanu se simte foarte rau in inchisoare, insa nu si-a pierdut speranta. Fostul sel al Gloriei Bistrita poate fi eliberat in 4 luni, cand va executa o treime din pedeapsa.

Starea lui Jean Padureanu este critica, iar acest lucru este confirmat chiar de Ioan Horoba, unul dintr cei mai buni prietnei ai sai.
„Vad ca, in pofida apelurilor mele si ale altor oameni, nimeni nu se sesizeaza in legatura cu starea de sanatate a lui nea Jean. Omul acesta este foarte bolnav, iar familia se asteapta la tot ce este mai rau din clipa in clipa. Nea Jean nu poate sa stea in inchisoare, are Alzheimer, are doua atacuri cerebrale. Este cel mai bolnav detinut din Romania si trebuie sa fie eliberat. Oricum, daca nu se intampla vreo minune pana atunci, din ce stiu, nea Jean asteapta ziua de 12 aprilie cand va avea deja executata o treime din pedeapsa si va fi eliberat. Va fi eliberat sigur avand in vedere sanatatea sa si varsta”, a declarat directorul general de la Gaz Metan, Ioan Horoba, pentru Ring.

Jean Padureanu are grave probleme de sanatate
Jean Padureanu are grave probleme de sanatate

CITESTE SI

Averea unui “Lord”: un apartament de doua camere, mobilat in anii 70 si gajat! Cine il va mosteni pe Jean Padureanu

Capii fotbalului romanesc tremura din toate incheieturile! Aflat pe patul de moarte, „Tata Jean” le scrie APOCALIPSA BLATURILOR!

“Nu este nicio ameliorare”

Horoba nu a putut insa sa ia legatura cu bunul sau prieten, dar a discutat cu o ruda de-a lui care il viziteaza constant. „Sunt la curent deoarece tin legatura cu o ruda de-a lui Jean Padureanu care a fost la el si acum o saptamana. Nu este nicio ameliorare a starii lui de sanatate si nici semne bune nu sunt. In primul rand ca un om aflat in situatia acestuia nu avea cum sa ajunga in puscarie. Are afectiuni grave care ii pot provoca decesul in orice clipa daca nu isi ia tratamentele la timp. Are momente indelungate de delir si trebuie sa fie permanent cineva langa el. Altfel, nu se stie ce se intampla.”, a mai spus Ioan Horoba.

D.C.