Veste neaşteptată la început de an! ANDREEA MARIN şi ŞTEFAN BĂNICĂ JR. din nou împreună!

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr vor fi din nou împreună, însă de aceasta dată în faţa judecătorilor de la Sectorul 3. Cei doi au fost chemaţi împreună într-o acţiune deschisă de Inspectoratul de Stat pentru Construcţii pentru o datorie pe care cei doi n-au achitat-o.

Ar fi vorba despre o diferenţă de taxe pentru autorizarea unei construcţii pe care Andreea şi fostul ei soţ, Ştefan, au ridicat-o pe vremea când erau împreună. Anul trecut, Inspectoratul de Stat pentru Construcţii a deschis mai multe procese debitorilor, după ce s-a descoperit că sunt foarte multe cazuri de acest gen. Pe lista celor daţi în judecată se află şi cele două vedete.

Ceea ce este interesant, este faptul că Andreea este chemată în instanţă pe numele celui de-al doilea soţ: Bănică Andreea Violeta, explicaţia este că în actele vechi ea apare cu numele lui Bănică. Primul termen al procesului va avea loc pe 26 ianuarie.

„Zâna” a fost şi ea una dintre femeile din viaţa lui Ştefan Bănică Jr. Andreea Marin s-a căsătorit cu el în anul 2006, iar mariajul a durat şapte ani, până în 2013. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Ana Violeta. După divorţul de zână, Ştefan Bănică Jr. a vrut o femeie mai tânără şi s-a cuplat cu cântăreaţa Lavinia Pârvă.

 

Citeste despre:andreea marin, stefan banica, impreuna


Share On Facebook