Vestea momentului pentru sute de mii de români! Transportul în comun va fi gratuit

Publicat: 12/12/2018 | 20:01

Vestea momentului pentru sute de mii de români! După ce au anunțat că amenzile vor crește mult pentru cei care aleg să meargă fără să fi plătit călătoria, acum transportul în comun va fi gratuit.

De curând, oficialii Societății de Transport București au anunțat faptul că, în scurt timp, elevii din învățământul preuniversitar și însoțitorii pensionarilor vor beneficia de gratuite la utilizarea mijloacelor de transport în comun. Acest lucru face parte dintr-un proiect al Consiliului General al Muncicipiului București. Apoi, o veste anunțată de primarul Capitalei a schimbat totul! (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Gabriela Firea a anunțat că, de anul viitor, acest proiect va presupune gratuite la transportul în comun pentru toți bucureștenii. Potrivit declarației oficiale, măsura are ca scop încurajarea transportului public și decongestionarea traficului. Mai mult decât atât se pare că primarul Capitalei a anunțat că intenționează să cumpere noi autobuze, tramvaie și troleibuze.

Momentan, de gratuitate beneficiază în prezent doar pensionarii, copiii sub 7 ani, veteranii de război, revoluționarii și urmașii celor decedați în Revoluția din Decembrie 1989, persoanele persecutate din motive etnice, foștii deținuți politici și persoanele cu handicap. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...