Ioana Condea, românca băgată în comă de un proxenet, se simte mai bine, iar în prezent îşi mişcă mâinile şi a început să mănânce, ajutată de personalul medical. Doctorii din Germania, acolo unde se află Ioana, fac tot posibilul pentru ca aceasta să îşi revină total, şi au făcut şi unele recomandări. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii în exclusivitate. (VEZI ŞI: Am intrat în posesia fişei medicale a româncei mutilate de proxenet)

Potrivit medicilor germani, în afară de starea fizică, un rol important în recuperarea Ioanei îl are şi cea psihică, iar familia tinerei poate s-o ajute foarte mult. Astfel, doctorii recomandă ca mama Ioanei să o viziteze pe fată în spital cât mai des, având în vedere că asta o ajută foarte mult pe pacientă. Ei spun că şi revederea tinerei cu fiul ei ar fi un lucru foarte bun, mai ales că nu l-a mai văzut pe micuţ de aproape trei ani, de când a plecat din România. (CITEŞTE ŞI: Ce pedeapsă a primit proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea)

Din păcate însă, mama Ioanei nu are posibilitatea să meargă în Germania atât de des pe cât ar vrea pentru a-şi vizita fata, şi asta din cauza banilor. Ori de câte ori a putut, femeia a fost alături de fiica ei, pe care o iubeşte ca pe ochii din cap. Mama tinerei declara anul trecut că a fost în Germania şi a văzut-o pe fiica ei. „Am fost în Germania, am văzut-o. Fata şi-a revenit, s-a trezit din comă după doi ani. Medicii sunt şi ei încrezători şi optimişti“, spunea Graţiela Condea. (VEZI ŞI: Românca mutilată în Germania a devenit conştientă şi…COMUNICĂ PRIN SEMNE cu mama ei după 2 ani de comă! - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Mama Ioanei Condea nu poate să-şi viziteze fiica atât de des pe cât ar vrea
Mama Ioanei Condea nu poate să-şi viziteze fiica atât de des pe cât ar vrea

În urmă cu trei ani, o ţară întreagă era zguduită de cazul Ioanei Condea, o tânără care fusese bătută cu bestialitate de către un proxenet, imediat după ce a ajuns în Germania, acolo unde a fost obligată să se prostitueze. Tânăra a fost amăgită de proxenet, care este tot român, cu promisiunea unui loc de muncă în Germania, însă, în momentul în care a ajuns acolo, a început calvarul. Pentru că a refuzat să se prostitueze, fata a fost bătută cu bestialitate, şi a ajuns în comă la spital. Proxenetul a fost prins şi condamnat la închisoare. (NU RATA, AICI: Avem cele mai noi imagini cu fiul Ioanei Condea)

Citeste despre:ioana condea proxenet, ioana condea coma


Share On Facebook