Vesti proaste despre Gabriel Cotabita sosite in aceasta dimineata! Familia a aflat prognosticul doctorilor

Publicat: 11/05/2015 | 08:20
Vesti proaste despre Gabriel Cotabita sosite in aceasta dimineata! Familia a aflat prognosticul doctorilor

Gabriel Cotabita se zbate in continuare intre viata si moarte. Familia a decis sa nu mai comunice presei niciun fel de detalii legate de starea sa de sanatate, insa surse medicale spun ca starea artistului este foarte grava.

Gabriel Cotabita este in spital de vineri dupa-amiaza, cand o salvare l-a transportat in stare grava la Spitalul Floreasca. Cantaretul a fost gasit inconstient in sala de sport, iar medicii l-au resuscitat aproximativ 25 de minute. Conform unei surse medicale citate de Ring, acesta a suferit un accident vascular embolic.

Cotabita

„In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic. Dansul are embolie cerebrala. Prognosticul, relativ sever, depinde de localizarea si de intinderea teritoriului afectat”, au declarat pentru Ring surse medicale.

CITESTE SI 

ADEVARUL despre starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita! Horia Moculescu: „Vestile nu sunt deloc bune”

DIAGNOSTICUL e DUR! Gabriel Cotabita nu a facut stop cardio-respirator Ce s-a intamplat de fapt cu el! Situatia este foarte grava!

Familia si prietenii se roaga pentru ca acesta sa se faca bine si sa treaca peste acest hop. „Momentan, nu exista nicio noutate referitoare la starea prietenului Gabriel.

gabriel Cotabita

Noi, prietenii, familia si toti cei care il pretuiesc, credem ca energia pozitiva si gandurile bune fac bine in aceste momente. Dorinta familiei este ca evenimentul acesta sa fie tratat cu o discretie absoluta si sa lasam medicii si personalul spitalului sa isi faca datoria. Sunt niste profesionisti si avem incredere totala in ei”, a spus Mihai Pocorschi.
 

D.C.