Viaţa ei atârnă de o operaţie costisitoare! Familia nu are banii necesari: „A aflat că are o tumoare la piciorul drept şi a început chimioterapia. Ana, eşti o luptătoare…”

Publicat: 02/11/2017 | 15:07
Viaţa ei atârnă de o operaţie costisitoare! Familia nu are banii necesari: „A aflat că are o tumoare la piciorul drept şi a început chimioterapia. Ana, eşti o luptătoare…”

Ana este o adolescentă frumoasă, deşteaptă, însă soarta a fost crudă cu ea. În urmă cu câteva luni, ea a aflat că suferă de o boală care o ucide încet. Ea nu s-a plâns nicio clipă şi a pornit încrezătoare în lupta ei cu temuta maladie: cancerul osos. Din nefericire, unele lucruri nu ţin de ea. Medicii i-au spus că are nevoie urgent de o operaţie, care va fi făcută la Viena, dar, părinţii săi nu au bani ca să o plătească.

Ana este fiica Mihaelei şi a lui Mihai Bucur. Părinţii sunt disperaţi şi nu mai ştiu în ce direcţie să o ia, dar una dintre mătuşile adolescentei a lansat pe internet un apel disperat. Ea le-a vorbit tuturor despre nepoata sa, care are nevoie de 50.000 de euro ca să meargă în Viena şi să se opereze.

Tânăra ar trebui să intre în sala de operaţii de la o clinică din  Viena la începutul lunii următoare.

„Ana este primul nostru copil.
 O fetiţă deşteaptă, frumoasă, veselă şi isteaţă aşa cum ne-am dorit dintotdeauna. Când a apărut în familia noastră, am fost cea mai fericită mătuşă.
 Ana eşti şi o fetiţă curajoasă. O luptătoare. De acum o lună,  de când a aflat că are o tumoare la piciorul drept şi a început chimioterapia la Spitalul Fundeni lupta pentru viaţa ei. Dar nu poate duce această luptă singură. Nici ea şi nici noi.
 Cancerul osos este unul dintre cele mai agresive şi trebuie intervenit chirurgical imediat după ultima cură de chimioterapie. Avem mare nevoie de ajutor financiar pentru că Ana să facă această operaţie la Viena la începutul lunii decembrie. Costurile operaţiei şi al tratamentului de după operaţie este de peste 50.000 de euro, însă doar această operaţie îi poate salva viaţă.
 Acestea sunt conturile părinţilor Anei unde ne puteţi ajută cu donaţii:
 Titular cont: Bucur Camelia Mihaela
 Cont LEI: RO54BPOS70500913130RON01
 Bancă: Bancpost
 Titular cont: Bucur Mihai
 Cod EURO: RO31 RNCB 0086 1417 1703 0006
 Bancă: BCR
 Va mulţumim!”
, a scris Roxana Petrescu pe pagina ei de Facebook.

Citește și...