Vica Blochina a apelat la un doctor estetician de talie internaţională: „I-a căzut faţa când mi-a văzut operaţia la sâni”

Publicat: 05/12/2012 | 19:06
Vica Blochina a apelat la un doctor estetician de talie internaţională: „I-a căzut faţa când mi-a văzut operaţia la sâni”


Vica Blochina a dezvăluit că a decis să meargă în Israel la un medic de talie internaţională pentru a-şi "repara" silicoanele puse de Adina Alberts.

Vica Blochina încearcă să-şi refacă sânii distruşi în urma unei operaţii estice.

„Am fost în Israel la un medic de talie mondială. M-a consultat şi mi-a spus că trebuie să mă reoprez”, a spus Vica, la Antena 1.

Vica Blochina

„Doctorului i-a căzut faţa, precum Adinei, care m-a operat, când a văzut operaţia„, a spus aceasta.

De asemenea, Vica a arătat şi în ce hal îi arată operaţia suferită la sâni.
 

„Doctorul mi-a spus că Adina mi-a poziţionat foarte rău siliconul stâng, mi-a pus foarte mult în axilă, la cel drept mi-a făcut buzunarul prea mare şi el se ridică din ce în ce mai mult”, a explicat Vica.  

Fosta balerină a dezvăluit că este foarte supărată din cauza sânilor.

Operaţia mă costă de trei ori mai mult de cât aici. Fiecare oră în plus costă o mie de euro. Din luna mai, iau calmante. Iubitul meu nu poate să mă ia în braţe fiindcă mă dost sânii. El m-a trimis în Israel. Mi-a spus că eu oricum sunt frumoasa. Doctorul din Israel mi-a spus că o să îmi rămână cicatrici. Nu se mai poate repara. Se va merge pe aceeaşi cicatrice. O să-mi coasă muşchiul la loc. Este o operaţie de patru ore. Trebuie să stau 2 săptămâni în Israel, nu am voie să plec”,  a spus aceasta.

Viorela Precupaş

Citește și...