Victor Piturca nu isi recunoaste copilul si o ataca pe fosta amanta. “Vica vrea sa se imbogateasca pe spatele meu”

Publicat: 04/12/2012 | 12:51

Suparat ca a fost obligat de judecatori sa il recunosca pe Edan si sa plateasca retroactiv din leafa 100.000 de euro, selectionerul a trecut la atac. El a cerut sa fie oprita procedura de plata a pensiei alimentare si a trimis sageti spre fosta amanta.

Bulversat dupa decizia Judecatoriei Buftea, Victor Piturca a inceput riposta. Antrenoul echipei nationale si-a trimis avocatii la Tribunalul Ilfov sa incerce suspendarea executarii incercand astfel sa nu-i permita fostei amante, Victorija Blochina, sa puna mana pe 100.000 de euro din salariul de la FRF.

Instanta l-a declarat pe Victor Piturca tatal micutului Edan
Instanta l-a declarat pe Victor Piturca tatal micutului Edan

Prin interemediul aparatorilor, Piturca a facut-o praf pe Vica. “Nu este normal ca in Romania sa platesti o asemenea suma pentru un copil pe care nu il recunosti. Vica vrea doar sa puna mana pe bani, sa se imbogateasca pe spatele meu”, a transmis selectionerul prin avocatii sai.

Procesul s-a amanat. Pe fond, frumoasa lituanianca a castigat procesul si a obtinut mai mult decat spera de la acest proces. Victor Piturca a fost declarant tatal micutului Edan, copilul urmeaza sa-I poarte numele iar paratul a fost abligat sa plateasca o pensie fabuloasa. Pentru cresterea si educarea fiului sau, pana la majorat, Victor Piturca va scoate din buzunar 39.389 lei lunar urmand sa plateasca retroactiv si 100.000 de euro.

Claudiu Valimareanu

Citește și...