Victor Ponta a mers sa-l vada pe Adrian Nastase la spitalul Floreasca! „Nu puteam sa stau acasa. Adrian Nastase arata groaznic”

Publicat: 21/06/2012 | 00:00
Victor Ponta a mers sa-l vada pe Adrian Nastase la spitalul Floreasca! „Nu puteam sa stau acasa. Adrian Nastase arata groaznic”
Premierul Romaniei a mers la spitalul Floreasca din Capitala, pentru a discuta cu medicii si a afla care este starea lui Adrian Nastase dupa ce a incercat sa se sinucida. La spital a ajuns si sotia lui Ponta, Daciana Sarbu.

„Am vrut sa vad cum se vede un om aflat la necaz. Nu puteam sa stau acasa fara sa stiu ce face si cum se simte. Voi sta toata noaptea pentru a afla tot. Situatia este sub control. Medicii sunt pregatiti si sunt sigura ca fac tot ce trebuie”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

Presedintele PSD nu a vrut sa comenteze decizia judecatorilor de a-l condamna pe Nastase la doi ani de inchisoare cu executare. „Nu vorbesc, nu am dreptul sa vorbesc despre justitie. Este dreptul si obligatia mea de a afla ce se intampla!”, a mai declarat premierul Romaniei.

„Adrian Nastase arata groaznic, cum poate sa arate un om care s-a impuscat? Nu am vorbit cu nimeni, doar cu medicii. Ma gandesc la baietii lui, la familie, am incercat sa fiu cat mai calm”, a spus Ponta.

Victor Ponta a stat de vorba cu echipa de medici care se ocupa de Adrian Nastase. „Sper sa isi revina repede. Voi reveni la spital ori de cate ori voi putea, acum nu faceam decat sa ii incurc pe medici”, a declarat premierul.

Adrian Nastase s-a impuscat in gat! Politistii au incercat sa ii ia pistolul din mana inainte de a trage!

IMAGINI EXCLUSIVE CU ADRIAN NASTASE PE TARGA, IMEDIAT DUPA CE S-A IMPUSCAT!