Victor Ponta il felicita pe Robert Negoita: „Am incredere ca va face treaba in sectorul 3 si are in mine un mare sprijin”

Publicat: 10/06/2012 | 00:00
Victor Ponta il felicita pe Robert Negoita: „Am incredere ca va face treaba in sectorul 3 si are in mine un mare sprijin”
Victor Ponta l-a felicitat pe Robert Negoita care a castigat primaria sectorului 3, reusind totodata sa atraga un numar record de votanti la urne fata de alti ani.

„Acum, in sfarsit, are un primar sectorul 3, mult succes. Sper sa ai si tot consiliul ca sa poti sa lucrezi bine, cel general ai vazut ca te va sprijini si primarul general. Ce sa iti spun, atentie la numarat ca nu stii niciodata cu PDL-istii.

Ca sa fiu sincer, mult timp am vorbit cu Robert si am spus „Hai sa ne batem.” Cand am vazut cum s-a organizat, cat de arogant si de suficient era Liviu Negoita, chiar am inceput sa credem ca o sa castige. M-am bucurat foarte tare ca au reusit aici la sectorul 3 nu doar PSD, ci si PNL si PC au fost alaturi de Robert tot timpul si asta este una din explicatiile succesului lui, si in rest, lectie pentru toata lumea: cand esti cu nasul prea pe sus si cu buzunarele prea largi, iti vine momentul in care platesti pentru asta. In rest, am incredere ca va face treaba in sectorul 3 si are in mine un mare sprijin. In rest, multumesc Robert!”, a spus Victor Ponta despre noul primar al capitalei.