Victor Slav e indrăgostit lulea! A cerut-o pe Bianca de nevastă la „Serviti, va rog”, la malul mării: „E aleasa mea”

Publicat: 14/08/2013 | 22:29
Victor Slav e indrăgostit lulea! A cerut-o pe Bianca de nevastă la „Serviti, va rog”, la malul mării: „E aleasa mea”

Victor Slav e indrăgostit până peste cap de Bianca Drăgusanu si nu ezită să facă orice pentru a-i demonstra asta.


Vezi VIDEO aici

In această seară, la „Serviti, va rog”, cei doi au avut parte de o surpriză de proportii din partea lui Nea Mărin. Acesta le-a pregătit o cină romantică pe plajă si le-a dat un cadou inedit: două verighete.

victor slav

Chiar dacă au fost fictive, inelele au pus-o pe gânduri pe Bianca, roscata mărturisind că se gândeste să achizitioneze unele tot argintii pentru nunta ei. Exista o problemă insă: ea si Victor au cumpărat deja verighetele si sunt din aur roz. „Incep să-mi placă verighetele argintii, iar ale noastre sunt roz. Cred că avem o mică mare problemă”, a spus ea la emisiunea de pe Pro TV.

victor slav

După ce si-au sărbătorit iubirea impreună cu ceilalti invitati de la Serviti, va rog, iar Nea Mărin a anuntat că cei doi câstigători ai acestei editii sunt Mihai Petre si sotia lui, Elwira, cei doi indrăgostiti au rămas singuri.

victor slav

Astfel, ei au avut parte de un moment foarte romantic, iar Victor a mărturisit că Bianca este singura femeie cu care simte că vrea să trăiască toata viata.

victor slav

„Ea este specială pentru mine, pentru că la 33 de ani este pentru prima dată când simt să cer pe cineva in adevaratul sens al cuvantului de nevasta. Mă simt foarte bine cu ea. In al doilea rând o iubesc, in al treilea rând este aleasa mea”, a mărturisit Victor Slav.

C.V.

Citește și...