Victor Slav INSINUEAZA ca Bianca Dragusanu ar avea nevoie de ajutor de specialitate! „Am vrut sa o schimb, dar…”

Publicat: 14/03/2014 | 18:31
Victor Slav INSINUEAZA ca Bianca Dragusanu ar avea nevoie de ajutor de specialitate! „Am vrut sa o schimb, dar…”

Victor Slav a declarat in nenumarate randuri ca a incercat sa o schimbe pe Bianca, insa nu a reusit deoarece problemele au fost mult mai profunde.

Rugat sa explice motivul pentru care s-a despartit de Bianca, Victor a pus problema in termeni de psihologie. Acesta sustine ca a incercat sa o schimbe pe fosta lui sotie, insa nu a avut pregatirea necesara.

Victor spune ca a gresit atunci cand a vrut sa o schimbe pe Bianca
Victor spune ca a gresit atunci cand a vrut sa o schimbe pe Bianca

„Cred ca orice om se poate schimba, dar trebuie sa vrea si el. Cand vorbesti de Bianca, sunt mai multe aspecte si iti trebuie pregatirea necesara sa o poti schimba. (…) Mereu cand am vorbit despre acest subiect am spus ca trebuie sa fie si un psiholog de fata, dar nu Veronica A. Cara!”, a declarat prezentatorul meteo pentru emisiunea „La Maruta”.

Victor a mai declarat ca mama lui i-a dat un mesaj, aseara
Victor a mai declarat ca mama lui i-a dat un mesaj, aseara

Cand in discutie intervine relatia dintre Bianca si Cristea, Victor Slav vorbeste din nou despre profilul lor psihologic.

Victor Slav

„Bianca, atata psihologie cat stiu eu, nu a inteles de ce acest om o inseala sistematic. Intervenea furia, era nervoasa, nu intelegea, izbucnea, apoi se intorcea Cristea in genunchi, iar orgoliul ei era hranit. Din partea cealalta, cred ca in copilarie s-au intamplat niste lucruri. Pentru el era un trofeu Bianca. Din punctul lui de vedere, el spunea fac ce vreau eu si cand vreau eu ma intorc. Si acum, cu escapada la Paris, a vrut sa arate acelasi lucru.”, a mai spus Victor.

Dupa ce Mircea N. Stoian a subliniat ca Bianca are nevoie de un psiholog, Slav a spus ca fosta lui sotie va fi ajutata de cineva de specialitate. „Bianca o sa aiba un psiholog autentic!” a declarat Victor, facand aluzie la momentul cand roscata a apelat la ajutorul Veronicai A. Cara.

____

CITESTE SI:

Filmul complet al zilei in care Bianca si Victor si-au spus “Adio!” La cateva ore dupa divort, Slav a sunat-o panicat si…

„Ar trebui sa ardem impreuna” Ce a facut Bianca Dragusanu in prima zi dupa divortul de Victor

_____

„Voi ati vazut ‘Frumusica’?”

Victor Slav a fost pus fata in fata cu jurnalistii care au comentat de-a lungul timpului relatia lui cu roscata. Acestia l-au pus la zid, intrebandu-l daca stia cine este Bianca atunci cand a luat-o de sotie.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

„Stiam cine este ea, stiu cine este ea! Cred ca voi nu stiti cine este! Nu trebuie sa o definesc pentru ca nu cred ca e necsar! (…) Inca mai am sentimente pentru ca dragostea nu poate sa dispara de pe o zi pe alta. Am vrut sa o schimb, dar m-am despartit de ea deoarece nu mai aveam incredere in ea!”, a declarat Victor Slav.

Liliana Levinta

Interventia Lilianei Levinta a punctat, insa, aspectul pe care l-au sugerat colegii sai. Jurnalista a comparat povestea celor doi cu firul epic din filmul „Pretty Woman”, acolo unde actorul principal, un barbat de afaceri foarte curtat, s-a indragostit de o prostituata. „Voi ati vazut ‘Frumusica’?”, si-a intrebat Liliana colegii.

R.O.
 

Citește și...