Victor Slav vorbeste pentru prima data despre presupusa relatie cu Lenna! „Chiar mi s-a parut ciudat ca…”

Publicat: 27/02/2014 | 18:58
Victor Slav vorbeste pentru prima data despre presupusa relatie cu Lenna! „Chiar mi s-a parut ciudat ca…”

Victor Slav reactioneaza dupa ce in presa au aparut fotografii cu el si Lenna Horvath, speculandu-se ca ar fi inselat-o pe Bianca.

Prezentatorul meteo sustine ca stie cand au fost facute acele poze si ca inca de la inceput i s-a parut ceva ciudat.

Victor spune ca stie cand au fost facute pozele
Victor spune ca stie cand au fost facute pozele

„Ea a iesit de la parter, de unde sa vede ca sunt facute pozele, este catelul celor de la parter! Vai catelul, vai catelul! Catelul statea pe langa catelul meu! Tot il lua, tot iesea, mi s-a parut ciudata faza in sine! Nici nu stiu in ce perioada sunt facute pozele, daca Bianca era acasa! Chiar nu conteaza asta!”, a declarat Victor pentru emisiunea „La Maruta”.

Victor nu vrea sa fie bagat in aceeasi oala cu Lenna
Victor nu vrea sa fie bagat in aceeasi oala cu Lenna

In acelasi timp, Victor se arata deranjat de asocierea cu Lenna Horvath, o prezentatoare TV cunoscuta ca a fost macelarita la ginecologie si care acum este in inchisoare.

_____

CITESTE SI:

Reactia ciudata a Biancai cand a aflat ca Victor ar fi inselat-o. Zvonul infidelitatii a pus-o pe ganduri: „Toti insala”

BOMBA in showbiz: „Victor Slav a lasat-o insarcinata” Bianca era la Dubai si habar nu avea ce se intampla in fata casei

_____

„E de plans! Oricine poate sa apara oricand sa spuna orice despre tine! E neadevarat suta la suta! Nu, nu o cunosc, nici nu vreau sa o cunosc! Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu cred ca e cazul sa fiu bagat in aceeasi oala cu aceasta persoana! Am inteles ca aceasta doamna are si probleme cu legea, nu cred ca ii trebuie altele in plus!”, a mai explicat prezentatorul meteo.

Are numai cuvinte de lauda despre tatal Biancai

Dupa ce a uimit pe toata lumea cu intalnirea dintre el si socrul sau, Victor sustine ca pastreaza legatura cu el pentru ca este un om deosebit.

Victor spune ca are o parere foarte buna despre tatal Biancai
Victor spune ca are o parere foarte buna despre tatal Biancai

„Ce am vorbit eu cu tatal Biancai ramane intre noi! Ne intelegem in continuare bine, e un om sincer, cu care poti sa discuti! Am vorbit pur si simplu! Nu e vorba sa imi schimbe parerile.”, a mai spus Victor.

I-a dus masina Biancai la service, dupa accident

Sotul Biancai recunoaste ca s-a intalnit cu roscata dupa accidentul in care aceasta a fost implicata si chiar i-a dus masina la reparat. „Despre accident stiu, chiar ne-am intalnit, i-am dus masina personal in service. Suntem doi oamni civilizati care pastram legatura! Nu inteleg care e problema!”, a explicat prezentatorul meteo.

Victor recunoaste ca i-a dus masina Biancai in service
Victor recunoaste ca i-a dus masina Biancai in service

De asemenea, Victor sustine ca el si Bianca se comporta ca niste oameni civilizati si ca pastreaza legatura. „Avem lucruri de impartit, de discutat, nu vad care e problema! Si ce? (…) Ce o sa fie saptamana viitoare o sa fie atunci! Deocamdata apar persoane din astea, stai sa trecem de saptamana asta! Nu este vorba ca m-am razgandit, ci de multe alte lucruri pe care le-am vorbit cu Bianca si ce o fi o sa vedem!”, a mai precizat el.

R.O.

Citește și...