Victoras Micula se dezice de statutul de “beizadea”! Cum vrea sa-si “spele pacatele” cel mai controversat fiu de milionar

Publicat: 08/01/2015 | 16:39
Victoras Micula se dezice de statutul de “beizadea”! Cum vrea sa-si “spele pacatele” cel mai controversat fiu de milionar

Victor Micula, fiul omului de afaceri Viorel Micula - patronul unei importante firme de racoritoare, este cunoscut publicului dupa ce a mers cu elicopterul la Manastirea Prislop pentru a se ruga la mormantul lui Arsenie Boca.

Se pare insa ca gestul mostenitorului imperiului Micula nu a fost doar unul excentric, si Victor chiar are si o latura umana pe care si-a etalat-o si de sarbatori. La o saptamana dupa ce a luat un cersetor din intersectie pentru a-si face baie si a-l omeni cum se cuvine in casa lui de fite, iata ca Micula Jr. “recidiveaza”.

Victor Micula

Tanarul a cumparat mai multe plase cu cadouri pentru cativa copii orfani si a mers in afara Bucurestiului pentru a le duce nevoiasilor. Victoras s-a pozat alaturi de micuti, apoi i-a provocat pe toti cei care il urmaresc pe Facebook sa faca si ei acte asemanatoare.

Victor Micula

CITESTE SI:

Interviu exclusiv cu Victoras Micula! “L-am bagat in dusul de serviciu si…” continuarea te va surprinde la maximum!

Imagini uluitoare cu transformarea unui baiat de bani gata care a socat pe toata lumea cand s-a dezbracat!

L-a pus sa faca baie in dusul de serviciu

Pe 30 decembrie, Victoras a luat un cersetor de pe strada si l-a asezat la masa, l-a lasat sa se distreze in piscina din vila sa, iar apoi si-a provocat si alti prieteni, bineinteles cu o buna situatie materiala, pentru a-i repeta fapta. Intr-un interviu acordat in exclusivitate CANCAN.ro, Victoras Micula a explicat de ce a facut acest lucru.

Victoras Micula a reusit sa faca Sarbatorile mai bune pentru un om al strazii
Victoras Micula a reusit sa faca Sarbatorile mai bune pentru un om al strazii

“Era perioada sarbatorilor si m-am gandit sa fac un bine, dar si o chestie virala din care nu ar avea nimeni ce sa piarda. I-am provocat pe prietenii mei, cei care, la randul lor, vor duce mai departe acest demers. Cat despre omul strazii… eu l-am luat in masina, l-am bagat in dusul de serviciu, dupa care in piscina. Mi-a spus ca nu stie ce e aia piscina. Apoi l-am imbracat si i-am dat sa manance si i-am oferit niste bani”, a spus excentricul milionar.

R.O.