VIDEO Au revenit cu un… PLAGIAT? Baietii de la 3 Sud Est, acuzati ca au FURAT negativul lui Amy Winehouse

Publicat: 03/03/2014 | 20:08
VIDEO Au revenit cu un… PLAGIAT? Baietii de la 3 Sud Est, acuzati ca au FURAT negativul lui Amy Winehouse

Dupa 6 ani de pauza, cea mai iubita formatie a anilor 2000 a revenit in industria noastra muzicala. Baietii de la 3 Sud Est au lansat piesa "Emotii", insa, din pacate pentru ei, redebutul lor nu este lipsit de acuzatii de plagiat.
 

Compusa de Laurentiu Duta, melodia „Emotii” a fost lansata joi, pe data de 27 februarie. Piesa i-a impartit pe fanii 3 Sud Est in doua mari tabere.

In timp ce unii i-au laudat pe Laurentiu, Viorel si Mihai pentru revenire, altii i-au pus la zid, acuzandu-i ca au plagiat melodia „Back To Black” a regretatei Amy Winehouse, cantareata moarta in 2011.

Potrivit taberei contestatare, coloana sonora a melodiei „Emotii” a baietilor de la 3 Sud Est seamana izbitor cu cea a piesei lui Amy, inceputul si refrenul fiind aproape identice.

Amy Winehouse – Back To Black …curat ! Frumos !„, „Pacat ca nu e copy/paste total, ar fi sunat de 1 milion de ori mai bine„, „Cam plagiata dupa Amy Winehouse – Back to black„, „Aduce un pic a Amy Winehouse – Back To Black sau mi se pare mie??„, „Inceputul e asemanator acelei piese…si eu am remarcat„, „Seamana enorm de mult cu Amy Winehouse – Back To Black sau ma insel?„, „Sunt singura care asociaza instrumentalul cu melodia Back to Black a lui Amy Winehouse? astia-s romanasii, ce sa le faci…atat pot si ei, nimic nou si nimic original„, sunt cateva dintre parerile carcotasilor.

Au revenit dupa 6 ani!

Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos, membrii uneia dintre cele mai de succes trupa a anilor 2000, s-au reunit. Cei trei vor canta din nou, in aceeasi formula, atat hituri care vor trezi nostalgia milioanelor de fani, cat si melodii noi, compuse recent, prima fiind „Emotii”.

J.D