Acasă » Showbiz » Showbiz intern » VIDEO Bogdan Stelea si Mirela vorbesc pentru prima data despre relatia lor! Cum s-au cunoscut, cum se alinta si ce adora unul la celalalt – Vezi totul doar aici!

VIDEO Bogdan Stelea si Mirela vorbesc pentru prima data despre relatia lor! Cum s-au cunoscut, cum se alinta si ce adora unul la celalalt – Vezi totul doar aici!

De: Cancan 30/01/2012 | 00:00
VIDEO Bogdan Stelea si Mirela vorbesc pentru prima data despre relatia lor! Cum s-au cunoscut, cum se alinta si ce adora unul la celalalt - Vezi totul doar aici!

Invitati in platoul emisiunii "CANCAN TV" de la Kanal D, Bogdan si Mirela Stelea au vorbit pentru prima data despre relatia lor de dragoste. In privinta vietii de sotie, Mirela este o buna gospodina si ii pregateste lui Bogdan micul-dejun in fiecare dimineata. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenilor si nu se gandeau atunci cat de serioasa va deveni relatia lor.

Mirela si Bogdan Stelea sunt casatoriti din 2008. In 2010 s-au casatorit si religios, iar de atunci relatia lor merge ca pe roate, chiar daca fac parte dintr-o lume mondena in care despartirile si divorturile sunt ceva obisnuit.

Bogdan Stelea si Mirela au fost de curand in vacanta, in Thailanda. „Eu nu mai antrenez si avem destul de mult timp liber. Cand eram antrenor, eram conditionati de programul meu si trebuia sa ne programam vacantele”, a povestit Bogdan Stelea.

In privinta vietii de sotie, Mirela este o buna gospodina. „Micul-dejun il pregatesc eu, pentru ca eu ma trezesc inaintea lui si atunci pregatesc si micul-dejun. Nu e mofturos, mananca orice. Azi-dimineata i-am facut doua ochiuri cu barnza si cu rosii si un fresh de portocale”, a povestit Mirela Stelea.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenilor si nu se gandeau atunci cat de serioasa va deveni relatia lor peste ani. „A fost o intalnire normala, ne-am cunoscut intr-un grup de prieteni, eram intr-un club. Ne-am cunoscut, nu ne-am mai vazut o saptamana… Apoi iar ne-am vazut”, a marturisit Bogdan Stelea la CANCAN TV.

„Trei luni am vorbit la telefon. Vorbeam la telefon aproape in fiecare zi. La inceput vorbeam mult la telefon. Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o sa fim impreuna. Dragoste la prima vedere? Pai l-am vazut de multe ori. A fost atractie si a iesit ceva foarte frumos la final”, a explicat creatoarea de moda.

„Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie”, spune fostul portar despre atractia dintre el si cea care i-a devenit ulterior sotie. „E imposibil sa nu mergi spre o femeie daca iti dai seama ca iti place. La mine era si o alta forma de a aborda pe cineva, pentru ca aveam o varsta, aveam 38-39 de ani…”, marturiseste Bogdan.

Ce impresii au avut la prima lor intalnire?

Despre momentul in care s-au cunoscut, Mirela isi aminteste: „Bogdan a fost foarte elegant, mi-a cerut numarul de telefon spre finalul petrecerii… A fost foarte elegant si cu bun simt. A doua zi mi-a dat mesaj: o zi frumoasa!”

Bogdan recunoaste ca de la o anumita varsta, a simtit ca trebuie sa faca lucrurile cu o anumita decenta atunci cand vine vorba de modul de abordare a femeilor. „Daca se intampla sa fii refuzat, iei altfel lucrurile. Nu ma gandeam la ce sanse am cu ea. M-am trezit a doua zi… si am cautat-o mai pe seara, am sunat-o si am vorbit la telefon”, a povestit sportiv.

Intrebat ce i-a placut la Mirela cand a vazut-o prima data, sportivul a dezvaluit: „Era deschisa si vorbea foarte mult. Vorbeste inca foarte mult. In general, oamenii care vorbesc mult sunt sinceri si spun ceea ce cred. Mai am momentele mele in care nu suport atata vorbaraie si ii spun sa inceteze. Faptul ca am comunicat foarte bine, asta m-a atras la ea”.

Mirela spune ca i-a placut ca Bogdan si-a deschis sufletul in fata ei. „Vorbind la telefon destul de des, am apreciat ca el si-a deschis sufletul si mi-a placut ca nu stie sa minta. Oricat de dificila ar fi fost situatia, eu m-am gandit ca putem trece impreuna peste asta. Nu ne-am gandit niciunul dintre noi ca se va ajunge la ceva serios. Am lasat lucrurile sa mearga de la sine si ce a iesit a fost extraordinar”, a recunoscut creatoarea de moda.

Sunt pregatiti sa devina parinti? „Eu as prefera sa mai astept, sunt momente in cariera mea acum si nu imi doresc momentan sa am un copil… As vrea sa fiu acolo, alaturi de copilul meu, mereu langa el. Dar cariera mea nu imi permite acum. Daca o sa imi doresc sa fac un copil, o sa-l fac si gata! Nu e nevoie sa fac o colectie speciala de haine pentru copii”, a adaugat creatoarea de moda.”Eu nu sunt foarte disperat sa fiu din nou tata. Am un copil care e la o varsta destul de dificila, in care el trebuie sa-si croiasca drumul lui si sunt destul de ocupat cu el. Ce-o sa urmeze, nu stiu… Fiul meu este in lumea fotbalului, dar in momentul de fata nu cu mult succes. E o lume destul de complicata”, a completat Bogdan Stelea. Bogdan Stelea nu a intrat de doi ani intr-un fast-food: „Sportul este elixirul vietii” Mirela Stelea si-a completat colectia de premii castigate in 2011. Premiata alaturi de Mihaela Radulescu Mirela Stelea a avut dubla ruptura de menisc de la spinning! La un pas de cutit „Nu va fie frica, iubeste Stelica”! Diseara, de la 22.30, la Kanal D, Mirela si Bogdan Stelea isi povestesc pentru prima data relatia lor de dragoste

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt asigurat...?”
Actorul celebru care riscă să rămână pe DRUMURI. Serialul său a fost anulat! „Oare sunt...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie importantă: „Este ideal ca un copil..”
Ce relație este între Claudia Pavel și tatăl fiului său. Bărbatul a luat o decizie...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa
Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va stinge din viață „Nu a fost nici măcar un semn, absolut nimic.”
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea certuri și despărțiri
Cele 4 zodii care vor avea ghinion în dragoste până la finalul lunii. Pot apărea...
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai bună ca la restaurant. Cele 2 ingrediente care îi dau cea mai bună aromă
Ce să pui în ciorba de pui a la grec ca să îți iasă mai...
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca....
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a făcut liderul rus în timpul ceremoniei
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
S-a dat ordinul pentru TOATE FEMEILE, inclusiv din România. Noile reguli devin OBLIGATORII
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
BANC | „Bulă, ce ai vrea să scrie pe crucea ta, după ce mori?
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de noapte”
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”. Ce îi reproșează
Catinca, acuzații dure la adresa lui Petre Roman: „A făcut diferențe între mine și Oana”....
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se filmează
Serialul Netflix care a făcut România celebră peste hotare revine cu sezonul 2. Unde se...
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor da repede, oferta durează până la finalul săptămânii
Lidl bagă la raft produsele pe care toți românii le caută după Paște. Se vor...