VIDEO Ce au facut Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf dupa ce au aflat ca Piturca i-a luat pe Szukala si Sanmartean

Publicat: 05/01/2015 | 23:05

Noul an a venit cu mutari importante in randul jucatorilor din Liga I, iar cele mai grele nume de la Steaua au trecut in banca arabilor, in urma unor oferte de nerefuzat.

Desi sunt impresariati de Anamaria Prodan, Lukasz Szukala si Lucian Sanmartean, doi dintre jucatorii de baza ai echipei ros-albastre au semnat cu echipa antrenata de rivalul de moarte al sotilor Reghecampf, Victor Piturca. Desi toata lumea se astepta ca cei doi fotbalisti sa mearga la Al Hilal, iata ca ambii au fost convinsi de Al Ittihad.

Anamaria Prodan

Luni seara, dupa ce vestea marilor transferuri a explodat in presa, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au fost surprinsi pe Aeroportul Otopeni, in timp ce se pregateau sa plece din tara.

Anamaria Prodan

Dupa ce si-au descarcat bagajele din masina, cei doi au fost nevoiti sa dea piept cu jurnalistii, care au fost curiosi sa afle cum explica impresara transferurile celor doi.

Anamaria Prodan

“Asta e viata antrenorilor si viata jucatorilor! La cati jucatori am eu nu pot juca toti la sotul meu! Normal! Asa se intampla in viata! Cand nu te astepti vine ceva frumos! Probabil Piturca si-a dat seama ce fel de jucator este, de asta l-a si convocat la echipa, Arabia nu are jucatori precum Sanmartean si Szukala. Sunt foarte ok! Ce Pintilie n-a prins nationala ca a plecat in Arabia Saudita?“, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan

In plus, sotia lui Reghe a explicat ca nici nu s-a pus problema ca Pintilie sa plece de la Al Hilal, cum nici nu s-ar putea discuta vreodata de neplata salariilor la aceasta echipa.

Anamaria Prodan

“Pintilie este cel mai iubit jucator de la Al Hilal, nu s-a pus niciodata problema ca el sa plece. Este singurul jucator despre care niciodata nu s-a discutat sa plece! Sunt asigurati pe urmatorii doi ani! In conditiile in care au semnat, Sanmartean si Szukala vor fi mai buni decat pana acum! (…) Nu se poate compara ce salariu primeste el acum in Arabia cu ce salariu ar fi primit in Europa. (…) Este o prostie. Al Hilal n-o sa-si permita niciodata sa-si piarda jucatorii! Sa nu ii plateasca cinci sau sase luni… De ce?”, a mai explicat impresara.

R.O.