VIDEO Ce mica-i lumea! Amanta lui Zsolt Csergo si-a petrecut o zi intreaga cu Justin Timberlake de Romania! Kinga a pus mana pe fostul iubit al Lorei

Publicat: 05/11/2012 | 08:40

Antrenoarea de Kangoo Jumps care a fost fotografiata de catre paparazzii revistei Ciao! in ipostaze tandre cu sotul Nicoletei Luciu, intr-o vacanta petrecuta in Croatia, nu pierde timpul deloc.

Gabi, alias Justin Timberlake de Romania este antrenor de Kangoo la sala Kingai si mana ei dreapta

La un moment dat, cand Kinga avea de dat unele telefoane, Gabi o insoteste in parcare

La sfarsitul sapatamanii trecute, Kinga si-a petrecut o zi intreaga cu Gabriel Ghita, alias Justin Timberlake de Romania, barbatul de dragul caruia Lora a ajuns, in urma cu cativa ani, la Spitalul 9.

In vara acestui an, cantareata Lora a facut cateva dezvaluiri cutremuratoare despre trecutul sau, povestind cu lux de amanunte, in timp ce lacrimile ii siroiau pe obraji, cat a marcat-o relatia cu fostul ei iubit, Gabriel Ghita, frumuselul poreclit de catre presa „Justin Timberlake de Romania”.

La vremea respectiva, Lora a socat dezvaluind cate a patimit si indurat si cum a plecat din casa acestuia, fara haine sau un ban in buzunar , ajungand cateva zile mai tarziu la Spitalul 9, unde, dupa ce a fost pusa pe picioare I s-a dat o trimitere la psihiatrie. Zilele trecute, paparazzi CANCAN.ro l-au redescoperit pe „Timberlake de Romania” in zona Obor din Capitala.

 

Pentru ca este baiat smecherit si uns cu de toate alifiile “Justin” nu s-a dezlipit de langa “sefa” si a stat la doi pasi in urma acesteia

Pana aici, nimic nu pare iesit din comun. Gabi isi continua viata, este instructor la o sala de fitness si, stupoare, mai nou, este mana dreapta a Kingai Sebestyen, femeia care a perturbat linistea caminului Nicoletei Luciu. Kinga si Gabi se cunosc defoarte bine. Ea l-a initiat si specializat pe el in Kangoo Jumps si fiindca a sesizat ca are success, antrenoarea de finess l-a cooptat in echipa sa de traineri.

Gasca antrenorilor se stange in curte, la o masuta, unde toti fumeaza ca serpii si beau racoritoare

Respectiv in grupul celor patru-cinci antrenori de kangoo pe care Kinga ii trimite in locul ei la diferite sedintre demonstrative, sau la clientii VIP, cu care aceasta lucreaza programe personalizate. In ziua in care au fost fotografiati de paparazzii, Kinga anuntase o sedinta la sala pe care o detine in zona Obor. Vremea era frumoasa, timp era berechet, asa ca pana cand ceilalti antrenori au terminat orele de kangoo, Kinga si „Justin” au mers la o terasa alaturata, de unde au iesit tot impreuna cateva minute mai tarziu.

Lora a suferit o cadere nervoasa puternica dupa despartirea de Daniel

Spre seara, cand si ceilalti antrenori au terminat cursurile, toti s-au retras in curte, la o masuta, unde Kinga a stat la taclale cu ei pana tarziu, in noapte, fumand ca o serpoaica si punand la cale programe de „racolat” adepti ai acestui sport.

Citește și...