VIDEO! Discutie aprinsa la cafenea! Cum a fost surprinsa Gabriela Szabo alaturi de sotul ei, Zsolt!

Publicat: 22/10/2015 | 19:05

Gabriela Szabo merge destul de rar la evenimente mondene, campioana in varsta de 39 de ani sta departe de presa si de scandaluri. Recent, Gabi a fost surprinsa de catre Cancan.ro la o cafenea din Capitala alaturi de sotul ei.

Gabriela Szabo a avut un singur antrenor, pe Zsolt Gyongyossy, cu care s-a si casatorit. Marea campioana olimpica a sustinut tot timpul ca are o familie fericita si ca se intelege de minune cu sotul sau.

Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy la cafenea
Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy la cafenea

Casatoriti de mai bine de 13 ani, Gabi si fostul ei antrenor au fost fotografiati mereu cu zambetul pe buze, mai putin acum, cand au fost filmati intr-o cafenea in timp ce se contraziceau pe un subiect. Sotul Gabrielei era destul de iritat si gesticula, in timp ce aceasta isi bea cafeaua linistita.

La un moment insa, Zsolt Gyongyossy parea destul de suparat si agitat, iar pe chipul fostei sportive se citea destul de clar tristetea. Nu stim ce s-a intamplat intre cei doi, insa tensiunea dintre ei a atras atentia celor din jur.

Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy
Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy

CITESTE SI:

Gabriela Szabo si-a luat devreme sotul acasa de la un eveniment exclusivist. Motivul tine de… disciplina sportiva

Gabriela Szabo este vicecampioană olimpică în Atlanta, la 10.000 de metri. În mai 2005, Gabriela Szabo şi-a anunţat retragerea din sportul profesionist. Din data de 19 august 2013 deţine şi titlul onorific de Ambasador al turismului Românesc alături de alte 7 personalităţi din viaţa culturală şi sportivă românească.

Diana Iordache

 

Citește și...