VIDEO / E stare de alertă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”! Atârnată la un geam, o femeie ameninţă că se aruncă în gol!

Publicat: 13/10/2017 | 13:23

De mai bine de şase ore, se poartă negocieri la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Alarma s-a dat după ce o femeie de 49 de ani s-a urcat pe clădirea corpului B din Copou şi a început să strige că se aruncă în gol. Autorităţile au încremenit când au aflat identitatea persoanei.

Cristiana Busuioc, o angajată a Facultăţii de Biologie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, este femeia care ameninţă că se sinucide. Ea e secretară, iar în această dimineaţă, după ce şi-a salutat colegii, ea a ieşit pe geamul de la etajul clădirii în care lucrează şi ameninţă că se aruncă în gol, scrie ziaruldeiasi.ro.

Conform aceleiaşi surse, angajata are probleme personale mai vechi şi de sănătate. Ea este este necăsătorită, nu acceptă să discute cu nimeni.

Potrivit unor informaţii, Cristiana Busuioc ar fi fost internată, în trecut, în mai multe rânduri la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi.


Citeste mai mult: adev.ro/oxr65c
O angajată a Facultăţii de Biologie de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi s-a urcat în dimineaţa zilei de vineri, 13 octombrie, pe geamul de la etajul clădirii în care lucrează şi ameninţă că se aruncă în gol.

Citeste mai mult: adev.ro/oxr65c

 

Ştire în curs de actualizare.

 

 

Recomandarea CIAO.RO