VIDEO EXCLUSIV / Cum l-am filmat pe Lăcătuş cu 24 de ore înaintea derby-ului din Giuleşti

Publicat: 14/10/2017 | 00:00

Încă un episod cu încărcătură pentru Marius Lăcătuş: revine în Giuleşti, acolo unde nu este iubit mai deloc! Lăcă spune că se aşteaptă să fie chiar înjurat şi le pregăteşte surpriza ”vişiniilor”! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum a gândit Lăcătuş meciul contra lui Pancu. (VEZI ŞI: VIDEO. Transformarea incredibilă a “Fiarei”. Marius Lăcătuş este de nerecunoscut! Cum arată legenda vie a Stelei!)

Lăcă a ales CSA Steaua, în detrimentul echipei lui Gigi NBecali, unde a fost chiar antrenor în urmă cu mai mulţi ani. Chiar dacă decizia l-a trimis tocmai în Liga a 4-a! Acolo, Marius Lăcătuş s-a dus cu planuri măreţe, promovări consecutive: vrea CSA Steaua în prima Ligă în doar trei ani. 
 
 
„Nu mă aştept să fiu iubit pe Giuleşti niciodată. Pe mine mă iubesc fanii Stelei, iar pentru mine asta este de ajuns! Nu mă aştept să fiu primit cu flori acolo, dar nici nu voi fi afectat de ce se strigă în tribune. M-au călit toate derby-urile jucate de-a lungul carierei şi nu mă ating reacţiile adverse”, a spus Lăcătuş, înaintea meciului.

Ce a făcut Lăcătuş înainte de marele derby

Aşa că legenda Stelei a pregătit jocul fără niciun stres. Ba chiar a avut momente în care s-a destins alături de fiica lui, chiar cu 24 de ore înaintea jocului. Cei doi s-au întâlnit în oraş şi, după ce au petrecut câteva ore prin diferite locaţii, au revenit acasă. Fiecare cu maşina lui! Prima a parcat ea. A ”liniştit” maşina ca un şofer profesionist. A urmat-o Lăcătuş, timp în care fata lui a făcut câteva mişcări de dezmorţeală. 
 
A doua zi, fostul şeptar al generaţiei de aur a Stelei a revenit de la antrenament şi nu a găsit loc de parcare. A învârtit de volan ceva timp, până când norocul i-a surâs. E drept, nu chiar în faţa casei, aşa că a parcurs pe jos câteva zeci de metri, cu foaia jocului în mână. (VEZI ŞI: Hagi şi Lucescu critică noua Steaua, care va fi antrenată de Lăcătuş: „Ca la noi la nimeni”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...