VIDEO Oana Zavoranu, atac dur la sotia lui Pepe: „Raluca are o problema cu ‘pipilica’. E nasol daca face sotia pipi pe tine in pat”

Publicat: 08/05/2012 | 00:00
Oana Zavoranu a aflat ca sotia lui Pepe, Raluca Pastrama, ar avea o problema de sanatate, numita incontinenta urinara.

„Eu cred ca ar trebui sa isi vada fiecare de patul lui, ca am inteles ca Raluca are o problema cu ‘pipilica’. Are incontinenta urinara, a zis sora ei! Eu as sti tratamentul, daca mi l-ar cere. Da’ iti dai seama, sa faca sotia pipi pe tine, la propriu, in pat? Nasol! Poate ii place sa se simta Pepe cald, de dimineata, fierbinte in pat! Ce sa spun, suntem devastati”, a spus Oana Zavoranu la CANCAN TV, de la Kanal D, despre sotia lui Pepe, Raluca Pastrama.

Mama Oanei a avut o interventie telefonica la CANCAN TV, iar fiica ei i i-a spus sa nu il mai atace pe Pepe.

„Nu-i mai ataca, draga, ca au probleme urinare! Tu stii ce inseamna sa nu te poti abtine din pipilica? E adevarat, in timpul sarcinii, femeile simt nevoia sa se duca sa urineze mai des. Insa sora ei a spus ca Raluca avea o problema de mica, facea pipilica pe ea. Dar asa se cheama, incontinenta urinara!”, i-a spus Oana mamei sale.

Zavo: „Ma simt scarbita si murdara”! Vezi aici ce reactie a avut Oana cand Pepe a negat ca ar fi fost tatal copilului ei!

VIDEO Pepe neaga ca bebelusul pe care l-a pierdut Oana Zavoranu ar fi fost al lui: „Nu am mai facut sex cu ea in ultimele luni ale relatiei noastre! Presupusa sarcina nu a existat!”

VIDEO Zavoranca, in lacrimi! Psiholoaga ei a aruncat bomba: copilul pe care l-a pierdut nu era al lui Tudy, ci al lui Pepe

Citește și...