VIDEO Organizatia “Academia Infractorilor”, cea care a speriat vestul, a fost dovedita de o octogenara inarmata cu o papornita!

Publicat: 24/04/2015 | 16:07

Temuta grupare “Academia Infractorilor”, cu spargeri de peste 10 milioane de euro la activ, a fost pusa la respect de o batranica inarmata cu o geanta. In timpul unei actiuni in Anglia, “academicienii” au avut parte de un eveniment neasteptat.

Politisitii romani au anuntat, zilele trecute, anihilarea unei temute grupari de infractori, cei care, extrem de plastic, si-a denumit organizatia “Academia Infractorilor”. Sub aceasta titulatura, talharii au dat mai multe spargeri in toata Europa, tintele lor fiind magazinele de lux. Extrem de bine organizati, hotii au reusit sa produca o paguba totala de aproximativ 10 milioane de euro!

Politistii au retinut 14 membri din Academia Infractorilor
Politistii au retinut 14 membri din Academia Infractorilor

 

Batuti cu geanta de o batrana din Marea Britanie

 

Chiar daca politistii au ramas impresionati de modul de opereare si de felul in care era conceputa reteaua, mai ales ca recrutii erau invatati cum sa fenteze anchetele in cazul in care ar fi fost retinuti, o batrana Martea Britanie a reusit sa le predea “studentilor” din “Academia Infractorilor” o lectie pe care nu o vor uita foarte repede.

Cei din
Cei din „Academia Infractorilor” actionau in strainatate

Astfel, in momentul in care a vazut ca mai multi membri din grupare dadeau o spargere la un magazin, femeia si-a invins teama cu ajutorul un simt civic demn de laudat si a pornit atacaul. Fara frica si inarmata cu geanta din dotare, bunicuta i-a capacit pe cei care reusisera sa sparga geamurile magazinului cu ajutorul topoarelor si baroaselor .

Imagine din timpul unei spargeri data de cei din
Imagine din timpul unei spargeri data de cei din „Academia Infractorilor”

 

Au cazut de pe scuter in timp ce fugeau

 

Descurajati de tupeul inconstient al batranei, cea care a si inceput sa tipe in timp ce ii lovea pe hoti, infractorii s-au pus pe fuga, insa se pare ca spartanele antrenamente de la malul Marii Negre nu au avut efectul scontat. Urcati pe un scuter, doi dintre talhari au cazut si au fost imobilizat de trecatori si politisti!
Imaginile cu batranica eroina au circulat, in urma cu mai multi ani, pe internet, insa atunci, nimeni nu stia ca stangacii talhari fac parte din “Academia Infractorilor”, grupare in care se pare ca au picat licenta in fata unei octogenare curajoase si cu un simt civic rar intalnit.

Pentru a-i retine pe cei din
Pentru a-i retine pe cei din „Academia Infractorilor” a fost nevoie de zeci de ore de filaj

 

CITESTE SI: 

Au furat zece milioane de euro! Detalii de senzatie despre gruparea „ACADEMIA INFRACTORILOR ROMANI”

Si tu poti fi printre victime! !Politisti bucuresteni, talhari la drumul mare.

 


Aveau arme de jucarie

 

Unii dintre talharii antrenati de gruparea sus numita proveneau din familii sarace sau din case de copii.

Politistii spun ca cei din
Politistii spun ca cei din „Academia Infractorilor” erau extrem de bine organizati

Acestia erau antrenati sa jefuiasca un magazin in mai putin de un minut, timp in care trebuiau sa ia cat mai multe obiecte de valoare. Uneori, acestia foloseau si arme pentru intimidarea personalului magazinelor. Totusi, in cele din urma, dupa perchezitii, se pare ca anchetatorii au stabilit ca armele erau de jucarie!

 

Ion Margarit
 

Citește și...