VIDEO Petrecere de fite, sponsorizata de primarie si pazita de Politie! Ontanu le-a dus pe profesoarele din sectorul 2 la club, de 8 Martie!

Publicat: 08/03/2012 | 00:00
VIDEO Petrecere de fite, sponsorizata de primarie si pazita de Politie! Ontanu le-a dus pe profesoarele din sectorul 2 la club, de 8 Martie!
Primaria Sectorului 2 si Inspectoratul Scolar au pregatit o petrecere intr-un club de fite din Capitala pentru profesoare, cu ocazia zilei de 8 martie. Reporterii RTV au incercat in zadar sa-si faca loc inauntru: organizatorii n-au permis accesul decat persoanelor cu invitatie. In plus, niciun barbat nu a putut trece de politistii locali, postati la intrare.

Desi petrecerea a fost una privata, jurnalistii au fost tinuti departe cu ajutorul politistilor locali. Eveniementul s-a adresat doar doamnelor profesoare din sector, dar unele dintre ele au plecat nemultumite, dupa numai cateva minute. „Nici n-ai unde sa stai in picioare! Cica: ‘Nu lua mancarea sa te-asezi la masa!’ Doamne! M-a enervat aia de-mi venea sa-i trag un pumn in gura! Dracul m-a pus pe mine sa vin!”, a spus enervata una dintre doamnele petrecarete, intr-o inregistrare realizata cu camera ascunsa de reporterii RTV.

Selectia invitatelor a fost facuta de politistii locali, supervizati chiar de seful lor, intrarea la eveniment facandu-se doar pe baza de invitatie. La intrebarile jurnalistilor, reprezentantii autoritatile s-au balbait. „Este o… organizata de Primarie. Si de-asta stau aici”, a incercat sa lamureasca situatia seful Politiei Locale Sector 2.

Citește și...