VIDEO Pictorul Bogdan Mihai Radu a fost frate de suferinta cu Serban Ionescu! A fost muscat de o capusa si a paralizat complet intr-o zi. Vezi ce lupta acerba a dus cu boala

Publicat: 21/05/2012 | 00:00
Bogdan Mihai Radu este acum un pictor de succes, dar care a trait o drama cumplita: a fost muscat de capusa si niciun doctor nu si-a dat seama la timp. In mai putin de o zi de la intamplare, acesta a paralizat complet.

Bogdan si-a adus aminte de clipele groaznice din 2010 cand a fost muscat de o capusa si s-a imbolnavit. Chiar daca simptomele au fost blande la inceput, dandu-i o stare vaga de amorteala, acesta s-a dus la spital pentru a isi face analizele, dar la finalul zilei, s-a trezit paralizat complet.

“Experienta a fost foarte grea, m-am trezit si simteam ca amortesc. Am fost la spital si au spus ca am altceva, dar eu simteam ca amorteala urca pe corp. Analizele erau OK si doctorii spuneau ca nu am nimic, dar seara am paralizat complet. Credeau ca e de la o intepatura de insecta sau o raceala netratata. Au spus mai multe diagnostice, dar eu am cautat pe net si am vazut ca am Lyme. La analize nu a iesit ca am Borelia.

Simteam ca nu imi mai revin, eram panicat pentru ca treceau lunile si eu nu ma vindecam. Dupa prima luna am inceput sa imi simt mainile. Eram masat zilnic si urlam de durere cand eram atins. Analizele imi ieseau bune, am fost suspect de Lupus, am avut leziuni pe creier. Dupa ce m-am externat, eram panicat, aveam atacuri mereu. Acum trei zile am fost muscat iar de o capusa. Eram in pat, vorbeam la telefon si am fost muscat de mana. Am fost la doctor, mi-au scos-o si mi-au dat antibiotic”, a spus pictorul pentru “Drept la tinta”.

Citește și...