VIDEO / Scene care le-au dat fiori! Un bărbat a pus sicriul cu fratele mort pe plafonul maşinii şi a mers aşa pe străzi! Cum s-a încheiat plimbarea macabră

Publicat: 20/10/2017 | 15:36

Imagini incredibile au fost surprinse pe străzile din municipiul Satu Mare. În urmă cu câteva ore, un bărbat a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe plafonul căreia era un sicriu în care se afla trupul fără viaţă al fratelui său. Povestea din spatele acestor fotografii e de-a dreptul halucinantă.

Bărbatul a fost surprins în timp ce circula cu autoturismul, pe care se afla un coşciug în care era cadavrul fratelui său, care a murit recent.

Poliţiştii l-au identificat şi oprit în trafic pe strada Petru Rareş din municipiul Satu Mare, potrivit presasm.ro. Sicriul risca să cadă în orice moment, periclitând astfel siguranţa traficului rutier.

„Au am vrut să-l aduc aici, la părintele (…). Eu am avut grijă de ei şi de fratele acesta: Titus Nicoară. L-am luat… el locuieşte în Deva, Hunedoara, dar s-a născut în Neamţ. (…). Sicriul l-am cumpărat din Ilia, unde locuieşte. (…). Eu l-am îmbrăcat, eu l-am aranjat. (…). L-am adus o dată aici… (…).”, a spus Petru Rareş.