Viorica de la Clejani si-a facut debutul in modeling! A defilat in pasi de muzica de petrecere si s-a unduit in fata camerelor!

Publicat: 11/04/2013 | 23:19

Satula sa o vada doar pe fiica ei sau alte modele defiland pe podium, Viorica de la Clejani a vrut sa-si indeplineasca un vis: acela de a merge pe pasarela, la fel ca fotomodelele.

Joi seara, Viorica de la Clejani a tinut mortis sa defileze pe podium la fel ca un fotomodel veritabil.

Inaintea defilarii, Viorica a repetat pasii
Inaintea defilarii, Viorica a repetat pasii

Aflata la o prezentare de moda, cantareata a repetat putin inainte ca show-ul sa inceapa.

Pentru ca pasii i-au reusit din prima, la finalul prezentarii de moda, Viorica a cerut mortis sa-si indeplineasca un vis mai vechi: acela de a defila si ea la fel ca un fotomodel veritabil.

Pe ritmurile propriilor melodii, artista a defilat prin multime
Pe ritmurile propriilor melodii, artista a defilat prin multime

Cu acordul designerului care a organizat prezentarea de moda, artista a inceput sa mearga incrucisat, nu inainte de a le cere invitatiilor sa ii faca loc. Pentru ca muzica se oprise si pentru ca nu putea defila “pe uscat”, Viorica a inceput sa interpreteze melodii din repertoriul personal.

Viorica a avut si cateva miscari originale
Viorica a avut si cateva miscari originale

Cantareata nu numai ca a demonstrat ca se poate descurca de minune in aceasta postura, insa a avut o defilare originala, in momentul in care a inceput sa se unduleze in fata camerelor si mai ales in fata sotului ei, Ionita, care o incuraja din public.

viorica de la clejani

Denisa Macovei

Citește și...