Vladau si-a DEZAMAGIT familia cu prestatia de la “Vocea Romania”! Ce se asteptau apropiatii sa se intample pe scena!

Publicat: 03/12/2015 | 22:14

Bogdan Vladau nu a avut cel mai bun moment in galele live de la Vocea Romaniei. Juriul l-a criticat destul de aspru si l-a mustruluit din cauza prestatiei slabe de pe scena, iar fanii se asteptau cu siguranta la mult mai multe din partea lui!

Experienta de la Vocea Romaniei a fost una dintre cele mai importante experiente muzicale de care Bogdan a avut parte, de-a lungul ultimilor ani. Toti concurentii care au ajuns in aceasta etapa au demonstrat ca sunt buni si ca isi merita locul in acest show.

Exista o foarte mare presiune pe umerii participantilor si fiecare dintre ei s-au straduit sa fie cel mai bun. Lui Vladau insa nu i-a prea iesit de aceasta data, el avand o prestatie slaba, caracterizata de unii drept chinuita, fortata. Poate melodia nu i s-a potrivit, poate nici vocea nu l-a ajutat… cert este, insa, ca rezultatul final a fost departe de potentialul sau. 

 

bogdan vladau

Dupa emisiune, Bogdan Vladau le-a marturisit apropiatilor ca ca invatat multe din participarea la show. In schimb, el crede ca faptul ca este persoana publica nu l-a ajutat deloc, ba din contra, l-a defavorizat. ”Bogdan crede ca faptul ca esti persoana publica iti creeaza si un handicap, dar si o presiune. Se pleaca cu idei preconcepute ca daca esti persoana publica esti favorizat atat de juriu, cat si de public. Nimic mai fals de atat. Din contra… Cel putin asa a fost in cazul lui. Daca esti persoana publica, presiunea este de 10 ori mai mare. Este nevoie ca tu sa demonstrezi ca esti intr-o astfel de competitie pentru talentul tau, nu pentru ca esti celebru intr-o forma sau alta”, sustin apropiatii vedetei.

Familia este dezamagita de prestatia lui Vladau

bogdan vladau

Desi Bogdan a incercat sa fie cel mai bun, nu a reusit sa-si dovedeasca talentul. Prestatia lui nu a fost tocmai una favorabila, iar familia si apropiatii lui stiu asta. Au fost alaturi de artist in toata aceasta perioada si l-au sustinut neincetat. In urma show-ului, au fost usor dezamagiti. 

 

Iubita i-a fost alaturi

bogdan vladau

Gina, iubita artistului, a fost un real suport pentru Bogdan Vladau, atat fizic, cat si moral, incurajandu-l in permanenta. Desi la repetitii nu a fost alaturi de el, in seara live-ului, ea a venit sa-l sustina de aproape, din platou.

 

Citește și...