Vladimir Draghia a incins mintile femeilor la un eveniment monden. Vezi aici ce a facut actorul si cum a reusit sa atraga atentia!

Publicat: 25/04/2013 | 15:17

Prezent la un eveniment caritabil, Vladimir Draghia a mancat cu  pofta o inghetata, atragand privirile tuturor femeilor. Motivul? A rasucit inghetata pe toate partile, a muscat din ea, s-a jucat cu buzele, apoi a inceput sa o linga.

Vladimir a mancat pofticios dintr-o inghetata
Vladimir a mancat pofticios dintr-o inghetata

Face ce face si reuseste de fiecare data sa iasa in evidenta. De aceasta data, Vladimir Draghia nu a atras atentia nici prin vestimentatie, nici prin vreo declaratie, ci prin…felul in care manca o inghetata.

Constient ca este privit, Vladimir a avut grija sa ofere doamnelor si domnisoarelor un spectacol putin...erotic
Constient ca este privit, Vladimir a avut grija sa ofere doamnelor si domnisoarelor un spectacol putin…erotic

Prezent miercuri seara la un eveniment monden, actorul a reusit sa incinga mintea femeilor din momentul in care a pasit pe covorul rosu.

In timp de Vladimir mananca, femeia cu care acesta vorbeste se uita la actor la fel de pofticios, precum el se uita la inghetata
In timp de Vladimir mananca, femeia cu care acesta vorbeste se uita la actor la fel de pofticios, precum el se uita la inghetata

Constient ca toate privirile sunt atintite asupra sa, Vladimir a avut grija sa ofere domnelor si domnisoarelor prezente un spectacol de zile mari. Astfel, el a invartit inghetata pe toate partile, a muscat din ea, s-a jucat cu buzele pe cornet, iar la un moment dat a inceput sa linga din ea cu pofta.

Vladimir Draghia

Cea mai norocoasa femeie din sala a fost o cunostinta a acestuia, cu care actorul purta o conversatie chiar in timpul reprezentatiei…erotice.

 

Claudia Balan

Citește și...