„Zana” si-a iesit din forma! Andreea Marin, invadata de celulita

Publicat: 13/08/2011 | 00:00
„Zana” si-a iesit din forma! Andreea Marin, invadata de celulita
Una dintre cele mai in voga vedete din showbizul romanesc a inceput sa aiba probleme de imagine. Andreea Marin a pierdut lupta cu celulita.

Andreea Marin nu a avut niciodata infatisarea unei femei fatale, desi probabil ca n-ar fi deranjat-o acest lucru. In schimb, si-a creat o imagine de zana, sustinuta de imaginea unei femei frumoase. Insa, ultimul numar al revistei Ciao! a publicat in exclusivitate cateva fotografii cu Andreea Marin plina de celulita. Primele parti ale corpului care se pare ca au fost atinse de aceasta imperfectiune, numita si spaima femeilor moderne, sunt picioarele divei. Nu stim ce ascunde „zana” sub bluza, insa probabilitatea de a avea un abdomen de invidiat este infima. Decat sa transpire acasa facand exercitii fizice, asa cum declara, mai bine ar investi intr-un instructor care sa-i modeleze formele. Mai multe imagini si detalii in numarul de pe piata al revistei Ciao!.

Andreea Marin: „Vara aceasta am fost intr-un loc insorit, la marginea marii”

Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!

Citește și...