Zavo este in pragul unei crize de nervi! Cateva persoane au complotat si i-au facut ASTA, iar acum vedeta e disperata!

Publicat: 15/09/2014 | 23:17
Zavo este in pragul unei crize de nervi! Cateva persoane au complotat si i-au facut ASTA, iar acum vedeta e disperata!

Oana Zavoranu este un car de nervi! Victima a unor raufacatori, vedeta s-a trezit cu profilul de Facebook inchis, fapt care a infuriat-o la maximum. Acum, e disperata sa gaseasca o solutie incat sa remedieze problema!

Zavo se numara printre vedetele care tin in permanenta legatura cu prietenii virtuali. Bruneta este dependenta de telefonul mobil si de laptop si posteaza zilnic imagini pentru prietenii virtuali. Din pacate, de cateva zile, Zavo a ramas fara acces la propria pagina. Se pare ca aparitia mai multor conturi fantome au condus la inchiderea celui oficial.

 

Si Oana Zavoranu a fost acuzata de blasfemie
Si Oana Zavoranu a fost acuzata de blasfemie

Trebuie sa demonstreze ca pagina este reala

 

Acum, Zavo este nevoita sa demonstreze ca profilul ei este cel real, iar celelalte care ii poarta numele si pe care se regasesc pozele ei sunt unele fantoma.

Oana Zavoranu

„Nu-mi vine sa cred ca sunt 200 de pagini false cu numele meu si au inchis exact contul real. Fara sa ma anunte, fara sa ma avertizeze, fara sa-mi ceara acte doveditoare ca sunt eu. Doar pentru ca m-au raportat unii care au facut pagini false cu numele meu. Nici nu stiu exact cum trebuie sa procedez ca sa-mi recuperez contul. Banuiesc ca trebuie sa le trimit buletin, pasaport, ca sa vada ca sunt eu. Nu ca eu am imitat o persoana publica, asa cum mi-au dat ei explicatia. Acum fanii mei trimit mesaje catre conturile alea false ca nu inteleg ce s-a intamplat”, a declarat Oana, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Deznodamant neasteptat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Tomer! N-o sa-ti vina sa crezi ce au facut in sectia de politie!

Si-a aratat chilotii in direct! Imagini incendiare cu Oana Zavoranu

 

Oana s-a filmat in timp ce dansa aproape goala
Oana s-a filmat in timp ce dansa aproape goala

Nu este singura „pagubita”

Printre cele care au fost nevoite sa duca munca de lamurire celor de la Facebook pentru a demonstra ca profilul este unul real s-au numarat si Adelina Pestritu sau Brighitte Sfat. Cele doua au trimis copie de buletin, dar si alte acte doveditoare tocmai pentru ca cei care se ocupa de site-ul de socializare sa deblocheze contul.

D.M.

Citește și...