Zi de naştere de neuitat! O fană înrăită s-a dezbrăcat în faţa lui Bittman, în direct, şi a defilat cu poza artistului pe chiloti

Publicat: 21/03/2013 | 22:49

Pe 29 martie, Dan Bittman îşi sărbătoreste ziua de naştere, prilej cu care a avut parte de o surpriză de proportii, in avans.

dan bittman

Invitat in platoul emsiunii Cancan TV, difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV, Bittman a povestit despre inceputurile trupei Holograf, dar şi despre temerile pe care le-a avut atunci când şi-a pierdut vocea, acum mai bine de jumătate de an.

dan bittman

Atunci când a venit vorba despre melodii preferate, Ilinca Vandici l-a anunţat că, in culisele emisiunii, se află o fană înrăită, care doreşte să-i facă o surpriză. Tânăra, ce purta mască pe chip, pentru a nu fi recunoscută, a venit in platou într-un tort imens din care, după ce a iesit, s-a dezbrăcat.

dan bittman

Fata i-a dăruit artistului sutienul pe care îi purta, rămânând în sânii goi. Nu mică i-a fpst mirarea lui Bittman atunci când a văzut că fana infocată avea, pe chiloti, o poză cu chipul său. „Este un cadou foarte frumos, vă multumesc din suflet„, a  spus artistul, vizibil uimit de tânăra din faţa lui.
.

dan bittman

dan bittman

dan bittman

 

C.V.