Zi neagră pe drumurile din Ialomița! Trei accidente grave, în doar trei ore!

Publicat: 04/07/2020 | 11:15

Zi neagră pe drumurile din Ialomița! Trei accidente grave au avut loc în doar trei ore și o persoană a murit. 

Trei accidente grave au avut loc pe șoselele din județul Ialomița, în nici trei ore. Nici nu a început bine weekendul că evenimentele rutiere s-au ținut lanț.

Azi-noapte, pe DJ 212, la intrare în municipiul Fetești, a avut loc un accident de circulație în urma căruia trei persoane au fost rănite. Din verificările efectuate a reieșit că un bărbat ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului șoferul și doi pasageri din autoturism au fost transportați la Spitalul din Fetești pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat și s-a concluzionat că nu consumase alcool. 

În această dimineață, în jurul orei 08:30, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2, în afara localității Cosereni, din direcția București către Urziceni, ar fi pierdut contolul autoturismului iesind în afara părții carosabile unde s-a răsturnat. Două femei, pasagere ale autoturismului, au fost rănite. 

Șoferul a murit pe loc

La nici două ore distanță, pe DN2A în localitatea Misleanu, s-a produs un alt accident rutier. Șoferul unui autoturism, în timp ce efectua o depășire a unui autovehicul, a intrat în impact frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus. Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat pe loc, iar o femeie aflată în aceeași mașina a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

În acest moment au loc cercetările pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Traficul se desfășoară alternativ pe o singura bandă.

Ieri-noapte, un accident rutier îngrozitor a avut loc pe autostrada A3, la kilometrul 20, pe sensul de mers Gilău-Turda. Un băbat de 46 de ani și o femeie de 41 au decedat în urma coliziunii autoturismului unde se aflau cu un tractor.