Acasă » Știri » Știri interne » El a castigat 12 milioane de euro la 6 din 49

El a castigat 12 milioane de euro la 6 din 49

De: Cancan 29/06/2009 | 00:00
El a castigat 12 milioane de euro la 6 din 49

FLAGRANT. Paparazzii CANCAN au facut primele poze cu adevaratul castigator de la Loto! NONSALANTA. Barbatul de 50 de ani din Galati are o atitudine relaxata, nemaiducand ca pana acum grija zilei de maine Iulian Constandachi are o poveste de viata uluitoare!

Ultimul mare castigator de la Loto, care, la inceputul acestei luni, a pus mana pe 12 milioane de euro, n-a aparut pana azi in nicio fotografie, iar povestea lui de viata a ramas inchisa parca sub un lacat invizibil. In jurul lui s-a creat astfel un mister, pe care CANCAN a reusit sa-l spulbere, in urma celei mai spectaculoase (fara indoiala) investigatii de presa din ultimii ani! Adrian Artene Bogdan Galca La aproape 50 de ani (ii implineste pe 21 august), Iulian Constandachi isi traieste acum, intr-un anonimat plictisitor, visul de a fi bogat! Reporterii nostri l-au descoperit, dupa doua saptamani de cautari, intr-o pensiune modesta dintr-o statiune de pe malul marii (n.n. – nu vom divulga alte elemente, pentru a nu-i provoca eventuale probleme)! E cazat intr-o camera de la etajul unu al pensiunii, o camera minuscula cu dusul rupt si cu un televizor suspendat, mic, cat un filtru de cafea. Pe jos, niste mochete tocite, care au si imprimat in camera un miros de statut! Usa nu se inchidea, dar proprietarul s-a indurat s-o repare. Bucataria e pe hol, la comun. Pana acum, Constandachi n-a vorbit decat cu rudele lui foarte apropiate despre norocul care a dat peste el. In rest, nu pomeneste nimic nimanui. Doi reporteri ai CANCAN sub acoperire au reusit insa sa-i castige increderea si, pe parcursul a patru zile, sa fie aproape 24 de ore din 24 langa el. Am locuit cu el in aceeasi vila si tot ce a stiut despre noi a fost ca suntem turisti, aflati in concediu.

Tinerete cu bautura si femei

Si astfel am descoperit adevarata poveste a barbatului originar din Adjud-Vrancea, dar stabilit in Galati. Iulian are patru surori (dintre care doua gemene) si o groaza de nepoti. El e necasatorit. Si nici n-a fost vreodata, intrucat ne-a marturisit sincer ca i-a placut viata: „Din tinerete, eu am fost asa mai golanas. Am fost un smecher mai mic!” Nu-l tradeaza deloc accentul moldovenesc. A terminat scoala militara de la Cernica in ’78 si a fost repartizat ca granicer la Satu Mare. „Am stat in gazda la un „bazat” acolo. Avea doua fete, pe care vroia sa le marite. N-a fost sa fie… Castigam bine atunci. Eu patrulam pe frontiera, eram un granicer cu inima. N-am nenorocit oameni. Ba, dimpotriva, tin minte ca am ajutat si un galatean, pe care l-au prins ca incerca sa treaca frontiera ilegal. I-am zis sa minta, sa zica: „M-am imbatat si am gresit drumul!”. Daca spunea altceva il bateau la talpi de ii suna apa in cap. Am ramas prieten cu el pana azi!” Dupa vreo 5-6 ani la Satu Mare, Constandachi s-a intors la Galati. „Aveam surori, parinti acolo. Era trai pe vatrai. Pai, pe vremea lui Ceausescu, eu vindeam tigari Kent cu 60 de lei pachetul, aveam acasa barul plin de sticle de whisky… Ce mai, eram smecher…” Milionarul e un om simplu, imbatranit prematur (are 50 de ani, dar arata de aproape 60) zambitor mai mereu, ii e frica de caini, n-a avut curaj sa dea examen pentru permis auto, are oroare de apa (nu stie sa inoate) si e pescar inrait cu uneltele tot timpul dupa el. Dimineata obisnuieste sa bea cate o sticla de bere. Nu mai mult. In schimb, sudeaza tigarile ultralight, subtiri (de dama). „In tinerete eram cu bautura si femeile… Nu mai pot duce ca la 20-30 de ani”, isi aminteste milionarul cu oarecare tristete.

Modelul lui: Gigi Becali!

Daca mai despre tot romanul se spune ca e priceput la politica si fotbal, milionarul nu intra in aceasta categorie. N-are simpatii politice sau nu tine cu vreo echipa anume de fotbal. „Mie imi place de Gigi Becali ca e om bun, da bani la saraci! Cu criza asta mondiala, cred ca e facatura masonilor, ca ei au inventat-o. Dar nu stiu ce sa zic exact, ce aud si eu la televizor!” Nici el nu-si neglijeaza rudele mai sarace. Chiar daca e la mare, tine legatura permanent prin telefon cu o persoana de incredere din Galati careia ii transmite sa-i achite intretinerea la bloc mamei lui si sa se ocupe si de alte cheltuieli ale batranei. „N-am ce sa fac. Rezolv si eu prin telefon anumite probleme cu banii ca, stiti cum e, acasa sunt probleme…”, a incercat sa ne explice milionarul desele discutii purtate la telefon.

APARENTE. Cu fata ascunsa in spatele unei perechi de ochelari fumurii, Iulian Constandachi a imprumutat deja din tabieturile unui om de afaceri, purtand mai mereu dupa el o geanta diplomat! S-a internat dupa ce a ridicat banii de la Loto!

Cand a aflat ca este marele castigator de la 6/49 tocmai intrase in concediu medical. A dat fuga la Bucuresti ca sa revendice premiul, apoi a revenit la Galati si, vreme de o saptamana, a fost internat in sectia Cardiologie. Are o cardiopatie ischemica mai veche, iar de sambata a intrat sub tratament pentru o luna. „N-am voie sa mai beau nimic. Mi-am adus 10 litri de bors de la Tecuci si beau din el… (n.n. – rade!) Am stat la spital cu aparate pe mine si trebuia sa iau o reteta imediat, dar am venit aici (n.n. – la mare) si am uitat-o la Galati! Incep de maine (n.n. – sambata, 27 iunie) sa iau pastile. Eu am o vorba a mea: „Oamenii se nasc pe rand si mor pe sarite!”. Nu-i asa? E vorba mare, de filosof!”, ne-a spus Iulian Constandachi. Barbatul si-a planuit sa se pensioneze in toamna. „Lucrez ca maistru militar la Galati, dar gata imi ajunge. Mi-am luat o luna de concediu, apoi imi bag dosarul de pensie. Vreau si eu sa mai plec din tara, prin strainatate, ca n-am fost niciodata. Am auzit ca in vest, oamenii sunt mai civilizati si vreau sa vad cum e…” Din discutiile cu el n-ar reiesi sub nicio forma ca e putred de bogat.

Nicio legatura cu originalul

La cateva zile dupa ce premiul de 12 milioane de euro a fost castigat, „Libertatea” si „Click” anuntau ca l-au gasit pe fericitul castigator, fiecare dintre cele doua ziare prezentand si cate o poza a presupusului milionar. Numai ca niciunul dintre barbatii prezentati de cele doua ziare nu are nici cea mai mica legatura cu adevaratul castigator prezentat astazi de CANCAN. In fotografia din „Click” apare un angajat al unitatii militare la care lucreaza milionarul, poreclit „Miaghi”, iar in cea din „Libertatea” un individ mult mai solid decat adevaratul castigator de la Loto. 13 IUNIE. „Click” anunta ca a obtinut poza milionarului de la Loto, pe care o publica in exclusivitate pe prima pagina 11 IUNIE. „Libertatea” prezinta fotografia unui barbat a carui fata este blurata, despre care ziarul sustinea ca este castigatorul celor 12 milioane de euro la 6/49

Nu ratati ziarul de maine!Bomba: Legatura secreta cu Ion Iliescu

Dezvaluirile incendiare legate de milionarul la Loto vor continua in editia de maine a CANCAN. Atunci, veti putea citi ce legatura exista intre Iulian Constandachi si fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si, totodata, va vom prezenta pe ce anume a cheltuit norocosul din Galati primii bani din cele 12 milioane de euro castigate la 6/49!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...