Acasă » Vedete » Loredana » UPS! S-au facut de ras! Avem imaginile pe care Cruduta si Chivu le-ar fi vrut sterse cu orice pret de pe internet

UPS! S-au facut de ras! Avem imaginile pe care Cruduta si Chivu le-ar fi vrut sterse cu orice pret de pe internet

De: Cancan 31/12/2015 | 16:13
UPS! S-au facut de ras! Avem imaginile pe care Cruduta si Chivu le-ar fi vrut sterse cu orice pret de pe internet

Vedetele de la noi au avut parte si de momente penibile, care nu o data au devenit virale. CANCAN.ro va prezinta selectia celor mai haioase ipostaze in care au fost surprinse, cu voia lor sau nu, persoanele publice!

 

In topul momentelor care au starnit rasul conduce detasat Cristi din Banat. Devenit celebru cu melodia “Ca o apa cristalina” pentru ipostazele mult prea “feminine” in care se afiseaza, Cristi din Banat si-a facut un selfie purtand doar o pereche de chiloti tanga, rosii, poza pe care a difuzat-o pe net. Imaginea a devenit imediat virala, iar mii de oameni si-au dat cu parea asupra gestului si prefereintelor artistului.

cristi banat dezbracat


Artistul a cochetat inainte de muzica cu modelingul, iar una dintre imaginile cu care el si-a incercat norocul a ajuns, “din greseala”, in mediul virtual. “Am incercat sa ma fac si fotomodel acum cativa ani in Spania. La multi ani fetelor de 8 Martie! Respect pentru oamenii in varsta”, a scris cantaretul.

cristi banat

 

 

Loredana Chivu, selfie in sanii goi!

 

Tot la capitolul imagini “scapate” s-a afirmat si fosta “pacatoasa” Loredana Chivu. Ea si-a facut un selfie cu sanii goi, si se pare ca nu s-a uitat prea atent la imagine inainte de a apasa “send”.
Se pare ca fosta astistenta TV si-a facut singura fotografia si i-a trimis-o unui prieten, intr-o dimineata, la scurt timp dupa ce a facut ochi.

loredana chivu sani

Din pacate, blonda nu a acordat prea multa atentie imaginii, caci s-a fotografiat cu sanii pe afara, lasand sa i se vada silicoanele in toata splendoarea lor. Din discutie, Loredana parea ca vrea sa evidentieze cumva ca nu are nevoie de machiaj pentru a arata bine, intrucat nu a pomenit nimic despre sani, fapt care ne-a dus cu gandul ca totul a fost, de fapt, un accident!

Un loc binemeritat in acest clasament l-a castigat si cantaretul Daniel Iordachioaie. Desi nu mai e de mult tanar, solistul se straduieste sa-si coboare cat mai mult nivelul de varsta. Merge la sala, isi lucreaza msuchii tine diete si marturiseste ca idolul sau este …Alex Velea.

Se imbraca “la moda” asa cum ii vede pe pustani prin mall-uri, ba, mai mult nu s-a sfiit sa adopte o costumatie, din piele, un fel de mix de imagine intre un inger si…un drac! Daca e sa ne gandim putin aduce putin si cu cavalerii medievali, epoca in care in mod clar, Iordachioaie nu are ce cauta!

daniel iordachioaie penibil

 

Oana Radu, in…plasa!


Oana Radu a reusit sa slabeasca mai bine de 50 de kilograme, dar nu a reusit sa ascunda toate urmele care duceau cu gandul la vechea ei infatisare. Intr-unul din videoclipurile sale, folmate in vara lui 2015, cantareata a apelat la o costumatie cel putin nefericita.
Oana a imbracat o costumatie sexy pentru ultimul ei videoclip, „Dragostea-i nebuna”, dar n-a avut noroc de suportul unui specialist in moda. Asta pentru ca a potrivit ca nuca-n perete obiectele vestimentare.

oana radu plasa

 


Din punct de vedere al tinutelor alese, Oana Radu a imbracat fie o rochie vaporoasa, de vara, sau un body negru, ambele asortate cu…o pereche de ciorapi plasa, in conditiile in care filma pe plaja si la bordul unui yacht, la 40 de grade!

oana radu plasa

Solutia total neinspirata a fost aleasa, cel mai probabil pentru a-i ascunde urmele de celulita de pe picioarele si de pe posterior, inevitabile dupa o slabire accelerata si de un volum atat de mare!

 

Fernando a confundat Craciunul cu Pastele!

 

La momente penibile s-a incadrat perfect si Fernando de la Caransebes. El a scos o melodie de Craciun si s-a autopromovat in mediul virtual. Nu a nimerit insa exact perioada anului potrivita…

fernando caransebes


Tanarul din judetul Caras-Severin a inregistrat o piesa de Craciun, insa, primele cuvinte pe care acesta le-a spus la inceputul melodiei, i-au lasat pe toti masca. „Din partea mea, pentru toata lumea. Hristos a Inviat!”, a spus el.

 

Ruby, selfie in baie cu chilotii la uscat!

 

In vara, si Ruby a comis-o. Aflata in Oradea, la filmari pentru o emisiune, Ruby nu s-a putut abtine de la un selfie dar a sfarsit prin a se face de ras. Fotografia anexata la postare a fost total neinspirata. Nu numai ca ca Ruby si-a facut fotografia in oglinda, in baie, precum adolescentele de 13-14 ani care rup in doua netul, dar nici nu a observat un amanunt care i-a stricat…imaginea.

ruby in baie chiloti

Pe calorifer, cantareata isi pusese la uscat o pereche de chiloti! Chiar daca fanii ei nu au fost atat de vigilenti ca sa observe bikinii, nu s-au putut abtine sa nu comenteze ipostaza in care s-a promovat Ruby. „In buda….trebuia sa iti faci selfie knd te kki :))))))))))))))))”

 

„Masa placerii” cu Mihaela Radulescu

 

Mihaela Radulescu a ingrosat si ea randul vedetelor autohtone care au “comis-o” in fata fanilor. Impreuna cu iubitul ei, parasutistul austriac Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu a realizat o fotografie intr-o ipostaza cel putin discutabila. Jurnalistii austrieci au taxat-o imediat, iar imaginea cu Raduleasca, devenita “masa placerii” pentru Felix, a devenit repede virala.

raduleasca masa placerii


“Sexism sau distractie? Felix isi prezinta iubita-masa”, au titrat ziarele austriece, comentand imaginea in care diva sta aplecata, cu chilotii la vedere, iar Felix serveste o masa copioasa de pe spatele ei.


Fotografia in care Mihaela Radulescu sta intr-o pozitie nefireasca pentru varsta ei (46 de ani), a starnit o sumedenie de controverse, la nivel international. N-a ramas intepenita de mijloc, cum li se mai intampla celor trecuti de prima tinerete, ci pare a fi modalitatea tot mai vulgara prin care Raduleasca se promoveaza.

Nascuta in `69, Raduleasca s-a asezat in pozitia caprei, aratandu-si posteriorul si lenjeria intima, in timp ce iubitul parasutist mananca de pe noada divei. Acelasi posterior pe care Mihaela l-a oferit ziaristilor austrieci sa i-l manance pentru ca au indraznit s-o catalogheze drept “batrana doamna”!


Guta a devenit vedeta la englezi

 

Ramanand la nivelul presei internationale, iata ca si un manelist a devenit celebru in presa britanica. Este vorba de Nicolae Guta, care si-a batut iubita, in direct, intr-o emisiune TV. Nicolae Guta a devenit „vedeta” in presa engleza dupa ce si-a batut in direct prietena gravida, dupa ce a aflat ca aceasta s-a culcat cu fiul lui vitreg. „Acesta este momentul in care «Regele manelelor» si-a atacat prietena gravida in direct la TV, dupa ce a descoperit ca aceasta s-a culcat cu fiul lui vitreg”, scria dailymail.co.uk.

guta presa britanica


„Cantaretul milionar, Nicolae Guta, care este consider o legenda in tara sa, a innebunit atunci cand a aflat despre aventura dintre fiul sau vitreg si prietena sa”, comentau jurnalistii englezi.
Dailymail a mai relatat despre cei 10 copii ai manelistului, despre fosta sotie, Narcisa Guta, dar si despre numeroasele aventuri ale „regelui manelelor”.

 

Cruduta, vesnic fara lenjerie!

Daniela Crudu a fost o prezenta permanenta pe micul ecran, de foarte multe ori cu chilotii la vedere, in emisiunea de noapte la care participa in calitate de asistenta. Nici pozele facute alaturi de mama ei nu au fost, insa, mai cuminti.

 

cruduta sfarc

Cruduta a pozat intr-o rochie decoltata care a lasat la vedere, din nou, mai mult decat ceea ce trebuia sa se vada. Prezenta alaturi de mama ei la o emisiune TV, Daniela Crudu a facut o poza alaturi de aceasta sa ii ramana amintire. Din pacate, bruneta a comis-o din nou, sfarcul jucaus al vedetei a iesit afara din rochia de culoare rosie, pe care o purta.

 

Chilotii Andei Adam, inainte sa fie mamica!

Cu ceva timp inainte sa devina mamica, Anda Adam a facut un show la un eveniment, unde si-a aratat, in toata splendoarea…chilotii! Momentul jenant s-a petrecut in vara acestui an si nu a ramas netaxat de media. Interpreta a avut o tinuta cu care a reusit sa incinga atmosfera in randul barbatilor prezenti la show.

anda adam chiloti

Dezinvolta si mereu ca zambetul pe buze, interpreta nu a avut nicio problema in a-si arata lenjeria intima in toata splendoarea. Anda a facut un show de zile mari, ce a durat aproximativ doua ore, spre bucuria celor prezenti. Anda Adam a fost indelung aplaudata, greu de spus daca pentru melodia cantata sau pentru show-ul incendiar, pe care l-a oferit barbatilor din public!

(Gabriel Niculescu)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea