Acasă » Știri » Știri interne » Dezmat dupa concert

Dezmat dupa concert

De: Cancan 19/07/2007 | 00:00
Dezmat dupa concert

ORA 02.57. Mick Jagger pleaca sovaind catre hotel, sprijinit de un bodyguard ORA 03.16. Fetele aduse sa le tina companie celor trei Rolling Stones au luat o pauza dupa ce Mick Jagger plecase cu un sfert de ora mai inainte ORA 03.25. Fetele au reintrat in clubul Celia Bar ORA 03.26. Unul dintre componentii trupei britanice a iesit la aer, in fata clubului, cu paharul de whisky ORA 04.29. Cei doi membri ai Rolling Stones au plecat catre hotel ORA 04.43. Unul dintre membrii trupei (medalion) a intrat in hotel insotit de o femeie Culise. Imediat dupa megarecitalul de pe „Lia Manoliu”, Mick Jagger si alti doi membri ai trupei Rolling Stones au baut whisky si sampanie pana dimineata, intr-un club privat din Bucuresti, au dansat, prinsi in hora, „Trandafir de la Moldova”, si au comandat o „brigada” de fete pe care le-au luat la hotel!

Fotografii incendiare realizate, ieri noapte, de paparazzii CANCAN

Adrian Artene Concertul de la Bucuresti al legendarei trupe Rolling Stones ascunde in culisele lui o poveste senzationala, pe care CANCAN vi-o dezvaluie, azi, in exclusivitate. Dupa fabulosul recital de pe „Lia Manoliu”, Mick Jagger si alti doi instrumentisti care insotesc trupa in turneu s-au retras intr-un club privat din Bucuresti, si anume Celia Bar din apropierea Primariei Generale, unde au baut pana spre dimineata whisky si sampanie de aproape 80.000.000 de lei vechi. Cei trei Rolling Stones au dansat apoi pe muzica populara si au cerut sa le fie aduse mai multe fete, pe care le-au luat la hotel!

Au evadat din hotel, dupa ce si-au trimis bodyguarzii la „plimbare”

Rolling Stones si-a incheiat megaconcertul de pe „Lia Manoliu” cu aproximativ un sfert de ora inainte de miezul noptii. De la stadion, membrii trupei au plecat cu masinile inchiriate pana la hotelul Hilton. Acolo, garzilor de corp de la BGS, care-i insotisera pe traseu, li s-a transmis ca legendarii britanici se vor culca si ca nu mai au nevoie de escorta pana dimineata. De fapt, n-a fost decat o stratagema. Solistul si alti doi colegi au chemat soferul care le-a fost pus la dispozitie si au plecat pe furis din hotel catre clubul privat Celia Bar, unde erau asteptati de o parte dintre organizatori la o megapetrecere. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Mick Jagger a ajuns acolo in jurul orei 01.15, cand a inceput dezmatul!

Jagger a „stins” sampania cu whisky, Redbull si a dansat ca „Zorba Grecu”

Celebrul solist si colegii lui au inceput sa bea sampanie Moet&Chandon, pe care au combinat-o apoi cu whisky si Redbull! Intre timp, in club, au ajuns mai multe fete, care fusesera platite sa intretina atmosfera. Dupa ce a baut mai multe pahare de sampanie, pe care le-a „stins” cu whisky, Mick Jagger s-a ridicat infierbantat de la masa si a cerut DJ-ului sa-i puna muzica traditionala romaneasca. „Avea chef mare. Se simtea bine, ca si ceilalti. A inceput sa danseze, s-a prins in hora la „Trandafir de la Moldova” cu ceilalti doi colegi si cu fetele. Apoi, i-a placut mult „Perinita”, s-a deschis la camasa si dansa ca Zorba Grecu. Nu are talent, se incurca in pasi. Cand a inceput melodia „Aseara, ti-am luat cercei” s-a asezat pe canapea pentru ca obosise. Dadea peste cap paharele de whisky de n-am mai vazut asa ceva. E campion la baut, va jur”, ne-a mai dezvaluit una dintre sursele noastre. Mick Jagger a fost primul care a „spart gasca”. A parasit clubul la 02.57, sprijit usor de unul dintre organizatori. In momentul in care paparazzii CANCAN l-au fotografiat, la iesirea din club, el a ingaimat ceva, dar fara vlaga. „E obosit rau?”, a incercat sa-l scuze bodyguardul de la Celia Bar. Soferul l-a dus direct la Hilton. In fata hotelului erau mai multi reporteri si cameramani de la televiziuni si de la ziare. Jagger a intrat in graba in Hilton, mimand un salut catre ziaristi! Una dintre reporteritele de la o televiziune a sunat in redactie si, fericita, le-a transmis colegilor ca „Am patru secunde de filmare cu Mick Jagger!”

Au luat fetele la hotel

In acest timp, ceilalti doi membri ai trupei au ramas in club sa mai bea! Unul dintre ei a iesit, la un moment dat, pe trotuarul din fata de la Celia Bar ca sa ia o gura de aer. Binedispus, ii pupa prieteneste pe toti. Cu putin dupa ora 04.00, colegii lui Jagger s-au dus si ei catre hotel. Fetele care pana atunci le tinusera companie in bar au iesit in strada, in acelasi timp cu ei, si au facut comanda la taxi, plecand aparent separat. Sursele CANCAN ne-au marturisit, insa, ca ele au fost duse la hotel, unde se stia deja ca sunt asteptate si au fost conduse pana in camerele celor de la Rolling Stones. „Nu va pot spune ce au facut acolo. Poate doar au mai baut si s-au culcat apoi”, ne-a declarat unul dintre angajatii de la Hilton.

Ambulantele au avut 280 de solicitari

Recitalul Rolling Stones a fost dincolo de orice fabulos. In spatele lui insa, organizarea a lasat de asteptat. Spectatorii n-au fost lasati sa intre cu sticle de apa sau sucuri, suferind practic de sete. In interiorul stadionului, organizatorii au amplasat standuri unde se vindeau sucuri, dar spectatorii au fost nevoiti sa stea la cozi si cate doua ore. Din cauza caldurii si a deshidratarii, cele 10 ambulante al BGS au avut 280 de solicitari. La un moment dat, la standurile cu bauturi racoritoare, o sticla de 0,5 litri de Coca Cola se vindea „pe sub mana” cu 100.000 de lei vechi, iar una de 2 litri costa 200.000! Pentru a reduce numarul solicitarilor catre ambulantele firmei, BGS a adus, pe cont propriu, zeci de baxuri cu apa plata si le-a impartit gratuit spectatorilor! (M.M.F.)

Bulgarii au facut specula cu postere

Patru bulgari au fost amendati de politisti dupa ce, ieri, au fost prinsi, langa Stadionul Lia Manoliu, in timp ce, insotiti de patru romani, incercau sa vanda 160 de postere cu trupa The Rolling Stones, care urma sa concerteze cateva ore mai tarziu. Posterele au fost confiscate imediat, iar bulgarii au fost amendati contraventional cu 120 de lei. (A.D.)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de a ajunge la divorț: „Fetițele simțeau”
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului...
Când se face radierea auto din oficiu?
Când se face radierea auto din oficiu?
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci de oameni și-au pierdut viața aici. Harta punctelor negre
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci...
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva...
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!"
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Schimbare pentru certificatul de ÎNMATRICULARE al mașinii. Decizia finală a fost luată chiar ASTĂZI
Schimbare pentru certificatul de ÎNMATRICULARE al mașinii. Decizia finală a fost luată chiar ASTĂZI
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Impozitare la nunți și botezuri. Ce obligații vor avea românii
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant din Dubai: Am făcut multe greşeli
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant...
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să scoată piesele din colecţie până la obţinerea acordului din partea comunităţilor românești
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
Mihai Albu, diagnosticat cu o boală necruțătoare. Cum se simte celebrul designer după ce a aflat că are cancer
Mihai Albu, diagnosticat cu o boală necruțătoare. Cum se simte celebrul designer după ce a...
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele...
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient îngrășământ natural care promite o recoltă bogată.
Ce să pui la baza pepenilor ca să iasă mari și gustoși. Cel mai eficient...
×