Ultimele 20 de preziceri ale lui NOSTRADAMUS! SFARSITUL LUMII VINE IN 2436, iar mortii vor iesi din morminte!

m.cancan.ro

La Paris s-au gasit ultimele manuscrise ale marelui prezicator Nostradamus. Acestea au fost tinute secret din dorinta profetului, care a spus ca acum este momentul cand acestea pot fi date publicitatii. Aceste descoperiri sunt extrem de interesante si prezic lucruri sumbre pentru omenire.Iata cele 20 de preziceri ale lui Nostradamus.1 VOM VORBI TOTI ACEEASI LIMBA! "Se va creea un nou motor lume, la fel ca inainte de Turnul Babel", a scris Nostradamus.2 MORTII VOR UMBLA PE PAMANT! "Nu mai tarziu de sfarsitul acestui secol, cand nu va ma fi loc in Iad, mortii vor iesi din morminte"3 ECONOMIA MONDIALA VA INTRA IN COLAPS! "Averile vor disparea, iar bogatii vor muri de mai multe ori"4 SOARELE VA DEVENI FRUNIZORUL UNIC DE ENERGIE! "Regele Cerului va primi un satelit care-i va prelua energia si o va da Pamantului"5 OAMENII VOR TRAI 200 DE ANI! "Medicina se va extinde, iar oamenii vor trai mai mult. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50".6 RADIATIILE VOR USCA PAMANTUL! "Regele Soare va fura padurile pamantului. Cerul se va deschide si caldura va arde campiile", aluzie la faptul ca distrugerea padurilor va creea o gaura in stratul de ozon care ne protejeaza de radiatii.7 METODELE VECHILOR CHINEZI VOR INLOCUI MEDICINA MODERNA! "Din Est va veni vindecarea. Chinezii vor fi cei mai buni medici, folosind invataturile strabunilor!8 OAMENII VOR INVATA SA VORBEASCA CU ANIMALELE! "Telepatia va fi atat de avansata incat cainele va deveni fratele omului"9 TOATE TAXELE VOR FI ABOLITE! "Oamenii vor refuza sa mai plateasca taxe vreunui rege"10 VOM AVEA NEVOIE DE LICENTA CA SA DEVENIM PARINTI! "Oamenii vor trebui sa isi arate calitatile emotionale, intelectuale si genetice pentru a fi certificati sa aibe un copil".11 NUDITATEA VA DEVENI NORMALA! "Fizicul oamenilor se va imbunatati, iar ei se vor expune nud in public"12 INSOMNIILE VOR DEPASI 1 BILION DE CAZURI! "Oamenii vor ajunge sa doarma ca mortii."13 NUMARUL HOMOSEXUALILOR SE VA MARI DE 4 ORI! "Numarul barbatilor care iubesc barbati va creste de 4 ori"14 RAZBOAIELE INTERGALACTICE VOR PROVOCA DEZASTRE! "Estul se va separa de vest. Mii de luminite din cer vor ataca Pamantul. Multe lasere vor provoca daune mari"15 VIITORUL PAPA VA FI ASASINAT! "Noul papa va fi asasinat. Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea"16 CREDINTA ORGANIZATA VA INCETA SA EXISTE! "Uciderea Papei va duce la un razboi sfant international. Rezultatul va fi disparitia bisericilor asa cum le stim"17 INGERII VOR TRAI ALATURI DE OAMENI! "Fiii lui Dumnezeu si fiii omului vor locui impreuna pe Terra"18 ANTICRISTUL VA FI CAPTURAT! " In mijlocul unei paduri intunecate Satan va fi prins. Acest lucru va intarzia Apocalipsa"19 OAMENII VOR LOCUI PE ALTE PLANETE! "Pamantul va deveni un mit, oamenii se vor extinde si vor locui pe alte planete"20 SFARSITUL LUMII VINE IN 2436! "Istoria omenirii isi va cunoaste sfarsitul pe 1 octombrie 2436. Dusmanul nostru stravechi va duce la distrugerea Pamantului".

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
incita

Ce ii incita pe barbati: trucuri de care sa tii cont daca vrei sa-ti innebunesti iubitul

Desigur, fiecare barbat e unic si are preferintele lui. Exista insa cateva gesturi care ii dau pe sp
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
marius (9.2.2015, 02:18:30)
VIITORUL PAPA VA FI ASASINAT! \"Noul papa va fi asasinat. Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea\"16 CREDINTA ORGANIZATA VA INCETA SA EXISTE! \"Uciderea Papei va duce la un razboi sfant international. Rezultatul va fi disparitia bisericilor asa cum le stim\"17 INGERII VOR TRAI ALATURI DE OAMENI! \"Fiii lui Dumnezeu si fiii omului vor locui impreuna pe Terra\"18 ANTICRISTUL VA FI CAPTURAT! \" In mijlocul unei paduri intunecate Satan va fi prins. Acest lucru va intarzia Apocalipsa\"19 ....................................papa va fii ucis de jihad sii , si deacolo vor pleca razboiul sfant , vom imvinge sil vom captura pe cornila......
Daniel (2.12.2014, 23:14:03)
– Radiatiile vor usca Pamantul. Regele va fura padurile, cerul se va deschide, campurile vor arde din cauza caldurii, caci fiecare e bolnav dupa avutie. Dar vor ramane iar,cei ce nu vor sa moara,s-o ia din nou de la inceput. Anticii,Nostradamus etc.ne avertizeaza ca nu suntem la prima apocalipsa si ca toate nenorocirile sunt din vina lacomiei puterii si daca nu invatam din greseli vom repeat acealeasi greseli la nesfarsit. https://www.youtube.com/watch?v=yfXjxtYUqEQ&list=PL8A6F79F37F88DA25&index=6
Stefan (28.8.2014, 14:53:59)
Sa va spun un truc de prezicere a viitorului al meu. Cu de exemplu, cand va incepe scoala si asa mai departe. Bun, exemplu, anul trecut, in 2013, scoala a inceput pe 16 septembrie. Acum, in 2014 incepe pe 15 septembrie. Deci, anul viitor va incepe pe 14 septembrie. Adica in 2015. Dar cred ca in 2016 va incepe pe 12.
BOGDAN (10.12.2013, 20:37:25)
Tot ce a prezis Nostradamus multe dintre ele s-au adeverit va fi foarte interesant ce va urma oricum dupa cum sunt facute prezicerile si ce se spune la cartile sfinte trebuie sa ne asteptam la multe evenimente
yry (8.5.2013, 15:29:01)
mie nu mi se par tampenii,eu cred in D-zeu dar cred si ce a prezis Nostradamus,sigur D-zeu ia aratat ce se va intampla,un mesaj pt.cei care au fost,santem si vor fi....sa lasam totul asa cum a facut D-zeu,fara na ne zbatem cu ale noastre experiente pentru a demonstra din ce am fost facuti,acceleratorul de la Geneva trebuie inchis,murim cate un pic in fiecare zi din cauza curiozitatii altora.
costy (13.4.2013, 15:57:07)
in ce-a mai mare parte este adevarat,iar celalta parte ori nu vrem sa credem,ori suntem depasiti de puterea de a vedea realitatea. eu unul cred.
andrei (28.3.2013, 22:31:51)
Este vorba de o persoana tanara care ii va succede lui Benedic al XVI-lea\"16 vreti sa ziceti ca nu a fost asa uite ca chiar sa intanplat a prezis bine. Asa ca nu mai vb aiurea ;)
vicyrourke (18.3.2013, 00:17:28)
Nostradamus=impostorus
Carmen (20.2.2013, 17:06:37)
Nu mi se pare o prostie faptul ca Nostradamus a prezis intr-un fel sau altul \"viitorul\"nostru.Ce,vreti sa spuneti ca anumite lucruri nu sunt corecte?De ex.inmultirea homosexualilor,razboaiele intergalactice...?Au fost demonstrate deja!Nu stie cu exactitate data cand vom asista la tragicul sfarsit al lumii,dar ceva o stii el.Oricum,nu trebuie el sa ne prezica toate astea pt.ca la vedem cu ochii liberi,nu-i asa?!
Paula-Simina (18.2.2013, 19:54:06)
numa tampenii:| doar Dumnezeu va sti cand vine sfarsitul lumii....numa prostii spune toata lumea:|
First page < Back Last page