Acasă » LIFE STYLE » Utile » Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

De: Cancan 19/10/2011 | 00:00
Racii trec prin cumpene grele in perioada asta: Serban Huidu si Angela Similea, loviti de necazuri din toate partile Vezi ce alte vedete sunt afectate

Celebrii Raci autohtoni sunt supusi la grele incercari in ultima vreme. In viata lui Serban Huidu si a Angelei Similea, de exemplu, ghinioanele s-au tinut lant in ultimii doi ani. Din pacate, stelele "spun" ca perioada nefasta va continua.

„Despre cei nascuti in zodia Racului se poate spune ca sansa si nesansa este in aceeasi masura alaturi de ei. Poate parea cam bizar, asa ca, sa vedem de ce este bine cand e bine si de ce e rau cand nu e bine. In primul rand trebuie spus ca incepand din toamna lui 2009 Saturn s-a aflat in zodia Balantei, facand o relatie nefasta cu Racul si de aici neplacerile cu care s-au confruntat si se mai confrunta inca cei nascuti sub acest semn zodiacal. Saturn reprezinta lectia de viata si te obliga sa inveti, sa-ti insusesti lectia rabdarii, a disciplinei, a austeritatii, a autocontrolului. O astfel de conjunctura te obliga la un efort deosebit, esti nevoit sa muncesti mult pentru orice nimic si totul pare mai greu decat in mod obisnuit. Si ultimele luni din 2011 si in primele din urmatorul an aduc multa tristete, lacrimi si durere in sufletele multor celebritati nascute in luna lui cuptor. Mai exact, in zodia Racului, sau cea a Cancerului, cunoscuta ca fiind zodia supunerii in fata unui destin dureros”, sustine astrologul Cancan, Cristina Vanea.

Emotivi peste masura, copilarosi, uneori nesiguri pe actiunile lor, dar foarte intelepti, nativii veniti pe lume sub semnul Cancerului sunt sortiti esecului familial, certurilor, despartirilor si singuratatii. Pana si cei care, in prezent, se bucura de parteneri loiali si buni, traiesc in relatii sau casatorii aparent solide, care au inflorit in ultimii ani, pot trece in curand, prin certuri sau chiar separari. Cu atat mai chinuitoare cu cat acestia sunt atasati de parinti, copii, sot, de familie in general.

„Sansa Racului cel putin in actuala perioada este relatia favorabila, de sextil, pe care o face zodia cu Jupiter, numit si Marele Benefic. Asa deci, aceasta conjunctura fie ii ajuta sa rezolve problemele cu care s-au confruntat pana acum, fie ii ajuta sa aiba realizari in diverse domenii, care vor compensa nemultumirile. Zona in care nativii vor avea neplaceri sau realizari este data de horoscopul personal al fiecaruia, de pozitia planetelor si mai ales de ascendent. Totusi, in principiu se poate spune ca avertizarile vor veni mai ales din zona caminului, a casei sau a relatiei cu rudele apropiate. In ceea ce priveste realizarile, acestea vor avea legatura mai ales cu activitatile sociale, relatia cu prietenii sau pur si simplu sansa de a primi un ajutor”, mai explica astrologul.

Celebritati urmarite de suparari

Serban Huidu a trecut pe langa moarte

Nascut pe 16 iulie 1976, prezentatorul TV Serban Huidu trece de la sfarsitul anului trecut printr-o perioada nefasta, plina de trairi negative. Este predispus accidentelor, cu precadere celor din afara localitatii in care domiciliaza. „Din fericire, conjunctura astrala il ajuta sa iasa cu bine din toate situatiile dezastruoase”, mai spune astrologul.

Madalina Manole, rapusa de depresie si probleme

Venita pe lume pe 14 iulie 1967, artista care a trecut printr-o casatorie nereficita, un divort, numeroase tratamente in incercarea de a ramane insarcinata, un declin al carierei si un nou mariaj controversat ulterior, a ajuns in situatia de a-si pune capat zilelor. Frustrarile i-au luat mintile. „Daca ar fi reusit sa depaseasca acel moment, probabil acum i-ar fi fost mai bine”, e de parere astrologul.

Gabriela Vranceanu Firea si-a pierdut sotul

In ciuda succesului profesional, a carierei de invidiat in domeniul jurnalismului si afacerilor, in ultimii ani viata a pus-o si pe Gabi Firea la grele incercari. Nascuta la data de 13 iulie 1972, Gabriela a fost si ea lovita de multe probleme. Dupa numai 17 ani de mariaj cu omul de afaceri Rasvan Firea, cu care are si un copil, soarta a facut ca jurnalista sa imbrace doliul dupa pierderea dureroasa a sotului. „Viata ei se deruleaza conform zicalei: una calda, una rece. Dupa drama pierderii sotului, a avut de putin timp un eveniment fericit, care a atras atentia presei, deci Jupiter si-a facut datoria si i-a adus si o reusita”, spune Cristina Vanea.

Angela Similea si-a ingropat sotul si risca sa ramana fara casa

Nascuta pe 9 iulie 1946, cantareata Angela Similea si-a pierdut sotul intr-o lupta lunga si dureroasa cu cancerul si a ramas cu datorii la banci de circa 6 milioane de euro. „Dupa ce si-a ingropat sotul, risca sa-si piarda si casa. Oricum, a pierdut multe proprietati. Are insa prietenii de partea ei si acestia o vor sustine atat cat va avea nevoie”, vede specialistul pe harta astrala.

Ilie Nastase – fericire dupa divort

Fostul mare tenismen, Ilie Nastase, venit pe lume la data de 19 iulie 1946, a trecut deja prin trei divorturi, cel mai recent fiind anul trecut. In horoscopul personal Cristina Vanea citeste: „Traverseaza o perioada fericita, in care a decis sa se casatoreasca, dar cu putin timp inainte a divortat si cu siguranta nu i-a fost usor”.

Andreea Raicu – nefericita in dragoste

E cunoscut faptul ca frumoasa vedeta nu a avut pana acum noroc in dragoste, iar astrele nu-i sunt favorabile in acest sens nici in viitor. Mai mult, de cand bunica ei s-a stins, Andreea Raicu trece printr-o stare depresiva, specifica Racului. Si cum ghinionul atrage dupa sine alte ghinioane, mai nou, Andreea a descoperit ca are si niste probleme de sanatate care nu se vor rezolva foarte curand, conform horoscopului personal. Prezentatoarea tv este nascuta la data de 18 iulie 1977.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de joi | Două secretare vorbesc despre patron
Bancul de joi | Două secretare vorbesc despre patron
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de...
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de urgență la spital: „Isa acuza dureri...”
Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman în miez de noapte. Vedeta a mers de...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire?...
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am...
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a fost înlocuită, iar procesul se va relua de la zero
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici în ziua de azi nu-și mai aduce aminte...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Ne ÎNCURCĂ sau ne AJUTĂ? Nouă funcție Android va conduce utilizatorii înapoi în aplicațiile instalate
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe pe străzile unui municipiu, să atace animalele din curțile oamenilor și să intre chiar și în case
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe...
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari și frumoși dacă faci acest lucru
Ce să le pui ardeilor dacă vrei să ai o recoltă bogată. Vor crește mari...
Intră în vigoare în toate județele din România. Schimbare uriașă pentru români de pe 24 septembrie
Intră în vigoare în toate județele din România. Schimbare uriașă pentru români de pe 24...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil
Iohannis, despre bătaia din Parlament: „Avem evenimente nedorite, din păcate, Made in Romania, este incalificabil"
Se schimbă CNP-ul în România. Ce se întâmplă cu vechile buletine
Se schimbă CNP-ul în România. Ce se întâmplă cu vechile buletine
Nativii care vor da de bani în curând.
Nativii care vor da de bani în curând.
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: Îi place ei această zi!
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale:
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...
Relația neștiută dintre Florin Piersic și Camelia Mitoșeru. Ce s-a întâmplat între ei în Israel
Relația neștiută dintre Florin Piersic și Camelia Mitoșeru. Ce s-a întâmplat între ei în Israel
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de...
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
Zodiile care termină luna mai în forță. Vești de senzație pentru Tauri și Fecioare
×